Gepubliceerd op 8 februari 2018
Leestijd 3 min.

Wil jij een flexibele werk inrichting? Leerkrachten switchen een paar keer per dag van werkvorm, zoals klassikaal of individueel. Hierdoor moet de leerkracht de indeling van de klas vaak aanpassen. Kies daarom voor een flexibele werk inrichting.

Maar hoe zorg je voor een soepele overgang van de ene naar de andere werkvorm? Wij helpen je verder met een fantastisch concept voor een flexibele inrichting: tafels die je snel en geruisloos kunt verplaatsen, samenvoegen en stapelen, kasten met eigen opbergruimte voor ieder kind en een ophang- en presentatiesysteem waarmee leerkrachten en leerlingen echt álle kanten op kunnen. Met deze flexibele werk inrichting beweeg je mee met de werkvorm die je kiest. Je kunt daardoor beter inspelen op de leerbehoefte van elke individuele leerling.

De Rolf groep heeft alles in huis voor de transitie van programmagericht naar ontwikkelingsgericht onderwijs. Wij doen dit samen met onze partner EromesMarko. Met deze top-drie geef je hier in de klas snel handen en voeten aan:

Wil je meer inspiratie?

Vraag het gratis Parelboekje ‘Interieur en buitenruimte’ aan!

Vraag gratis aan