Gepubliceerd op 11 december 2020 Leestijd 2 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 11 december 2020 Leestijd 2 min.

Slim aan de slag

Feestdagen zijn er om gevierd te worden!

De feestdagen staan weer voor de deur. Kun jij ook niet wachten tot het zover is? Kerst is de perfecte gelegenheid om je ramen te voorzien van de mooiste raamtekeningen. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Zoals een tekst met ornamenten of een feestelijke raamslinger. Hoe tof is het om het hele raam hiermee op te vullen?! Oefening baart kunst! Probeer eerst een paar tekeningen op papier en ga dan aan de slag op het raam. Om helemaal zen van te worden tijdens alle kerststress! 😉

Wil jij deze doodle slinger van Karin Luttenberg op het raam van het klaslokaal of de school maken? Download het sjabloon op www.raamtekenweken.com. Daar vind je overigens nog veel meer gratis sjablonen, in diverse formaten!  

Raamtekentip 

Grote vlakken zijn soms lastig in te kleuren. Als je een letter of figuur hebt overgetrokken, is het handig om deze meteen te vullen met wit. Wanneer je wacht totdat de inkt is opgedroogd veeg je de aangebrachte inkt namelijk weer weg met je stift.  

Win met jouw raamtekening! 

Een feestelijke raamtekening gemaakt? Dan maak je ook nog een kans op een mooie prijs voor jouw klas. Ga naar www.raamtekenweken.com/scholen, upload jouw foto en je ding meteen mee naar de prijzen. De actie loopt tot en met 18 december 2020. 

Fijne feestdagen!