Gepubliceerd op 28 juni 2021 Leestijd 3 min.
Geschikt voor
Basisschool
NULL
Gepubliceerd op 28 juni 2021 Leestijd 3 min.

Even voorstellen

Even voorstellen: Thijs Zwart, Apple Business Manager

Om onze status als Apple Authorised Education Specialist verder vorm te geven, heeft Thijs Zwart de stap gemaakt van indoor accountmanager naar Apple Business Manager. Met veel energie begint hij op 1 juli met deze functie.

Thijs ZwartDe kans is groot dat je al eens via de telefoon of per e-mail kennis hebt gemaakt met Thijs. De afgelopen 5 jaar heeft Thijs als indoor accountmanager gewerkt, met de laatste jaren een specialisatie op hardware. Met ingang van 1 juli 2021 geeft Thijs invulling aan een nieuwe rol: Apple Business Manager.

Wat gaat Thijs in de functie van Apple Business Manager doen?

“Als Apple Business Manager ga ik de bijzondere status van Apple Authorised Education Specialist verder vormgeven. Je kunt mij benaderen voor iPads en Macbooks, maar mijn rol gaat verder dan dat. Ik ga onder andere werken aan nieuwe mogelijkheden en combinaties om de mooie Apple oplossingen die er al zijn te combineren met Rolf producten tot nieuwe oplossingen en diensten. Hierbij kun je denken aan Jamf, Augmented Reality puzzels, KlasMastr, trainingen, Rolf Connect, Apple teacher, et cetera. Maar bijvoorbeeld ook de financieel aantrekkelijke as-a-service mogelijkheden met Apple.”

Momenteel besteed Thijs veel aandacht aan de overdracht voor zijn vervanger.

Heb jij vragen voor Thijs of over Apple?

Stuur dan een e-mail naar thijs.zwart@derolfgroep.nl.