Gepubliceerd op 12 januari 2022 Leestijd 3 min.
Geschikt voor
Basisschool
NULL
Gepubliceerd op 12 januari 2022 Leestijd 3 min.

De kans om de methode een lesweek te proberen.

Estafette Uitprobeerweek

Om je zo goed mogelijk te oriënteren of een leesmethode organiseert Zwijsen de Estafette Uitprobeerweek, van 14 t/m 18 maart 2022.

Probeer Estafette 3

In de Uitprobeerweek kunnen leerkrachten samen met hun leerlingen één week gratis Estafette editie 3 proberen. Hiervoor ontvangen ze een Uitprobeerpakket met de handleiding en werkboekjes voor een lesweek. Deelname aan de Uitprobeerweek betekent naast een superleuke leesweek op school nog veel meer. Je kunt namelijk rekenen op: deelname aan het introwebinar, gratis toegang tot de software van Estaffete (3 maanden) en de mogelijkheid al je vragen te stellen.

Meedoen is gratis

Meedoen is gratis en kan met groep 4 t/m 8! Deed je al eerder mee aan de Uitprobeerweek? Je bent van harte welkom nog een week te proberen. Het pakket bevat nu namelijk materialen uit de E-delen (i.p.v. de M-delen).

Met Estafette editie 3 zorg je voor goede én enthousiaste lezers. Estafette is:

  • Technisch, begrijpend en studerend lezen ineen
  • Gebouwd op de vijf pijlers van goed leesonderwijs: technisch lezen, woordenschat, kennis van de wereld, leesstrategieën toepassen en leesplezier
  • Geïnspireerd op Close Reading, voor dieper tekstbegrip

Meld je aan voor 25 februari en ontvang tijdig het Uitprobeerpakket op school. Daarnaast ontvang je een leuke leesverrassing.