Geschikt voor
Basisschool
NULL
Gepubliceerd op 11 juni 2019 Leestijd 2 min.

Zinderende Zomer Hardware Deals 2019

Nieuw. Kwaliteit. Gemak. Dát zijn de Hardware Zomerdeals in drie woorden.

Deze zomer kunnen wij je de allernieuwste hardware-modellen leveren. Heet van de naald. Je kunt rekenen op hoogwaardige apparatuur, die bij uitstek geschikt is voor intensief gebruik in de klas. Nieuwe en goede apparatuur koop je overal. Wat je niet overal koopt, is apparatuur die is geselecteerd voor onderwijs – door professionals die weten wat onderwijs vraagt van hardware en een relatie hebben opgebouwd met de leveranciers. Zo krijg je hardware die 100% matcht, kant-en-klaar geleverd of gemonteerd. Klaar voor de Klas!

Nieuw

Wij hebben voor de Hardware Deals het perfecte moment uitgekozen. Deze zomer kunnen wij je de allernieuwste hardware-modellen leveren. Heet van de naald.

Kwaliteit

De hardware in de Deals is door ons gekozen op basis van kwaliteit. Je kunt rekenen op hoogwaardige apparatuur, die bij uitstek geschikt is voor intensief gebruik in de klas.

Gemak

Dit is wat de Hardware Deals werkelijk onderscheidt. Nieuwe en goede apparatuur koop je overal. Wat je niet overal koopt, is apparatuur die is geselecteerd voor onderwijs – door professionals die weten wat onderwijs vraagt van hardware en een relatie hebben opgebouwd met de leveranciers. Zo krijg je hardware die 100% matcht, kant-en-klaar geleverd of gemonteerd. Klaar voor de Klas!

Bundeldeal - Chromebooks in de klas

30 Dell 3100 Chromebooks touch (voorgeïnstalleerd), inclusief Google-licenties en een Hart voor Leren-laptopkar. Kant-en-klaar geleverd.

Bundeldeal - Windows 10 in de klas

30 Dell 3190 Latitude Non touch laptops met Windows 10 Pro en een Hart voor Leren-laptopkar. Kant-en-klaar geleverd.

Bundeldeal - iPads in de klas

20 iPads, inclusief covers, iPadtrolley en ZuluDesk – compleet geïnstalleerd geleverd.

Touchscreensdeal CTOUCH

Een CTouch 55 inch Laser SKY of een CTouch 75 inch Laser SKY touchscreen – kant-en-klaar geleverd en gratis gemonteerd voor het nieuwe schooljaar begint. In combinatie met de robotdeal hieronder extra voordeel.

Werkplekdeal leerkrachten: Dell laptop

Een mobiele werkplek met de Dell Latitude 3400 laptop – voorzien van de Intel i3-8145-processor en met een Dell Full HD 24 inch monitor.

Werkplekdeal gebruikers: Dell desktop

Een werkplek met de nieuwste Dell Optiplex – voorzien van de snelle Intel i3-8100-processor en met een Dell Full HD 24 inch monitor met USB-C-aansluiting en een Dell All-in-One stand.

Werkplekdeal directie/staf: Dell laptop

Een mobiele werkplek voor directie en stafleden die net even wat meer snelheid nodig hebben. Met de meest recente Dell Latitude 3500 laptop in combinatie met een Dell Full HD 24 inch monitor met USB-C-aansluiting.

Werkplekdeal directie/staf: MacBook Air

Superdun, licht en enorm snel! Binnen 15 seconden opgestart en opent apps in slechts een paar seconden. Apple heeft al een paar apps geïnstalleerd, zoals Pages, Numbers en Keynote. Maar werk je liever met het Office-pakket? Ook dat kan met macOS.

Accessoires

Breid jouw bundel- of werkplekdeal uit. Diverse hardware accessoires tegen scherpe prijzen en uiteraard speciaal geselecteerd voor het onderwijs.

Lees onze actievoorwaarden voor deze Hardware Zomerdeals.