Gepubliceerd op 21 april 2020 Leestijd 1 min.
Geschikt voor
Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 21 april 2020 Leestijd 1 min.

Slim aan de slag

Eerste geslaagden voor E-learning Kiekeboe

De eerste pedagogisch medewerkers zijn geslaagd voor de Elearning Kiekeboe, werken met baby’s. Ze ontvangen binnenkort het FCB-erkende certificaat en voldoen daarmee aan de eisen van de Wet IKK. Doordat zij de afgelopen tijd noodopvang hebben aangeboden, konden zij de praktijkopdrachten doen en de e-learning met de coaching afronden. De reacties van de deelnemers zijn heel positief. Eén van hen, van Blosse Opvang in Heerhugowaard, gaf aan: “Ik ben bewuster gaan kijken naar de manier waarop ik spelactiviteiten aanbied aan de baby’s. Ik ga meer activiteiten met de baby’s doen!”

Onze digitale training Kiekeboe, voor pedagogisch medewerkers die werken met baby’s is een superleuke, laagdrempelige scholing.
Je kunt het meteen vanuit huis volgen. De training is erkend door het FCB als een goedgekeurde scholing. Je ontvangt een landelijk erkend certificaat, na het goed afronden van de training.

Zoals je weet, verplicht de Wet IKK alle pedagogisch medewerkers, die werken met baby’s vóór januari 2023 een goedgekeurde scholing te volgen. In deze periode heb je wellicht wat extra tijd voor persoonlijke ontwikkeling.

  • De online Kiekeboe training voor pedagogisch medewerkers bestaat uit 4 delen en 1 begeleidingsmoment met een trainer.
  • Daarnaast breng je je vaardigheden in de praktijk en vindt er een afsluitend coachingsgesprek plaats met een trainer.

De prijs voor deze training is €95,- per persoon. Klik hier voor meer informatie over deze training.