Gepubliceerd op 13 oktober 2020 Leestijd 5 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 13 oktober 2020 Leestijd 5 min.

Slim aan de slag

Duurzame inzetbaarheid is verder kijken dan je vak

Employability in het onderwijs is nu van meer belang dan ooit. In een tijd waarin optimale inzetbaarheid en flexibiliteit van het personeel wordt gevraagd. Ook in het onderwijs en de kinderopvang worden voortdurend nieuwe eisen aan medewerkers gesteld. Omdat de technologie verandert, takenpakketten veranderen of omdat externe factoren zoals een pandemie daarom vragen. Daar wil je op voorbereid zijn. Niet alleen als organisatie, maar ook als individuele onderwijsprofessional.

Duurzame ontwikkeling van je team en als individu kan alleen als je blijft investeren in (vak)kennis en vaardigheden. Alleen dan word je als team en professional breed inzetbaar, nu en in de toekomst. Als je investeert in persoonlijke ontwikkeling of de employability van je personeel, ben je als organisatie en individu slagvaardiger, flexibeler en je hebt meer plezier in je werk. Het Altijd Leren pakket van KlasMastr is hierbij een onmisbaar hulpmiddel! 

Blijf fit, ook mentaal

Duurzame inzetbaarheid in het onderwijs en de kinderopvang draait om vitaal personeelsbeleid en fit personeel. Er zijn tal van bedreigingen die kunnen leiden tot minder vitale, oftewel ‘uitgebluste’ medewerkersBurn-out en werkstress vormen een niet te onderschatten risico binnen het onderwijs. Is preventie mogelijk? Jazeker, persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing leiden tot mentaal fittere medewerkers die flexibeler en gelukkiger zijn. 

Hoe ontwikkel je jezelf?

Als onderwijs– of kinderopvangorganisatie wil je daarom dat je medewerkers zich voortdurend duurzaam blijven ontwikkelen. Als individu wil je steeds beter worden in je vak en je vaardigheden uitbreiden. Maar waar vind je nou dat overzichtelijke leerportaal waar je alles op 1 plek kunt vinden? Die plek waar jij als onderwijs- of kinderopvangprofessional jouw eigen persoonlijke leerroute kan uitstippelen? Dat vind je bij de Altijd Leren omgeving van KlasMastr. 

KlasMastr bespaart je tijd

Als medewerker hoef je geen tijd meer te besteden aan het eindeloos zoeken naar een geschikte opleiding of training. Je kunt je tijd wel beter besteden toch? Binnen KlasMastr heb je alles zo geregeld. Maar belangrijker is dat KlasMastr veel méér doet dan alleen het aanbieden van bij- en nascholing. Het systeem werkt automatisch alle competentiedossiers van de medewerkers bij in een persoonlijke KlasMastr LeerRoutekaart. EKlasMastr stippelt aan de hand van een talentscan voor iedereen een optimale leerroute uit. Allemaal op basis van uitgangspunten en criteria die de school of kinderopvangorganisatie vooraf aangeeft. 

Altijd Leren is altijd bij de hand

Naast het op maat gesneden trainingsaanbod van KlasMastr dat geheel aansluit op de visie van jouw onderwijsorganisatie, is er ook KlasMastr Altijd Leren. Een uitgebreid aanbod van e-learnings en masterclasses van bekende namen als Jitske Kramer en Jos Burgers. Trainingen die je op ieder gewenst moment kunt starten en volgen. En die perfect aansluiten op jouw persoonlijke ontwikkelingsdoelen en wensen. Jij bent zelf de master van je eigen professionele ontwikkeling. 

KlasMastr Altijd Leren een passende vorm voor ieder moment

Wat je ook zoekt, wat je ook wilt verbeteren. KlasMastr Altijd Leren kent een passende vorm voor ieder moment. Zo kun je al iets leren in slechts enkele minuten tijd. Tijdens je pauze of onderweg. Van mindfulness tot werkplezier. Van talentontwikkeling tot sociale intelligentie. Van communicatie tot effectief samenwerken en vergaderen. En van coachend leidinggeven tot NLP. Altijd passend bij jouw persoonlijke ontwikkelingsdoelen en direct praktisch inzetbaar. 

Altijd Leren is een jaar lang onbeperkt: 

  • Toegang tot 150+ online trainingen van GoodHabbitz. 
  • Toegang tot alle online trainingen van Augeo. 
  • Toegang tot de snel groeiende bibliotheek van de Rolf groep. Vol met e-tips en e-colleges, specifiek gericht op jouw onderwijspraktijk, ontwikkeld door de beste adviseurs.  
  • Een passende vorm voor ieder moment. 

Meer weten over wat KlasMastr voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over alle mogelijkheden van KlasMastr en over de voordelen van  duurzame ontwikkeling van onderwijs- en opvangmedewerkers! Neem contact op met één van onze KlasMastr adviseurs: Kelly (06 11 695 154) of Evelien (06 11 843 294).