Gepubliceerd op 09 februari 2021 Leestijd 2 min.
Geschikt voor
Basisschool Voortgezet Onderwijs
NULL
Gepubliceerd op 09 februari 2021 Leestijd 2 min.

Slim aan de slag

Dit moet je weten over de ICT-leveringen via Sivon

Heeft jouw school onlangs via Sivon nieuwe devices besteld? Dan kan het zijn dat je bestelling door verschillende leveranciers, en dus in verschillende delen, wordt geleverd.

Sivon heeft namelijk acht spoedaanbestedingen in drie tranches uitgeschreven voor Windows, Chrome en iPads. Naast de Rolf groep hebben ook andere leveranciers een aanbod gedaan.

devices

Wij weten alleen wat wij zelf namens Sivon aan jouw school mogen leveren en hebben geen zicht op de spoedaanbestedingen die andere leveranciers hebben gewonnen. Op dit moment leveren wij de iPads en Dell Chromebooks uit de eerste tranche uit en de Dell Chromebooks uit de derde tranche. Verwacht jij ook devices van ons? Dan ontvangt je school eerst een bericht waarin wij om de juiste gegevens vragen. Pas als we die gegevens binnen hebben, kunnen we de aan jou toegekende devices uitleveren.

Garantie

Op alle devices zit een standaardfabrieksgarantie van één jaar. De garantie op de devices wordt afgehandeld door de leverancier. Voor aanvullende diensten, producten en accessoires kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan de netwerkcheck als er na de lockdown opeens extra (Sivon) devices op je school gebruikt worden.