Gepubliceerd op 05 december 2019 Leestijd min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang Voortgezet Onderwijs
NULL
Gepubliceerd op 05 december 2019 Leestijd min.

Samenwerking met Dell Technologies

De Rolf Groep wint Dell Technologies Partner Award: ‘Education Partner of the Year’

De Rolf Groep heeft tijdens het drukbezochte ‘Dell Technologies Partner Appreciation Event’ de Dell Technologies Partner Award ontvangen in de categorie ‘Education Partner of the Year’.

De Rolf Groep ontving de award uit handen van de Channel Director Nederland van Dell Technologies, Kees van Luijk. Dell Technologies reikt jaarlijks awards uit aan partners die optimale prestaties laten zien op het gebied van innovatie, kennisverdieping en bovenmatig succesvol zijn geweest met het implementeren van oplossingen op basis van de hardware- en software-oplossingen van Dell Technologies.

“Wij feliciteren De Rolf Groep van harte met het behalen van een Dell Technologies Partner Awards in de categorie ‘Education Partner of the Year’. De Rolf Groep heeft in het bijzonder op dit gebied prachtige resultaten geboekt. Daar zijn we erg blij mee en dat belonen we dan ook graag met een award. We zien ernaar uit om de samenwerking komend jaar verder te intensiveren”, aldus Kees van Luijk.

 

Over Dell Technologies

Dell Technologies (NYSE:DELL) is een unieke familie van bedrijven die organisaties en individuen helpen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten de breedste en meest innovatieve technologie en diensten in de industrie die reiken van de edge tot de core tot de cloud.