Gepubliceerd op 06 april 2020 Leestijd 4 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 06 april 2020 Leestijd 4 min.

De parel van...

De parel van Marieke Kroese

“Izak9 is een nieuw en heel aantrekkelijk leermiddel waarmee je kinderen tussen 8 en 14 jaar – van alle niveaus en leerstijlen – uitdaagt om rekenen en wiskunde te leren. Het is een leerpakket met 27 kleurrijke kubussen die de universele taal van wiskunde vertegenwoordigen: getallen, kleuren, vormen, breuken en percentages.”

Wat heb je eraan?

“Met IZAK9 breng je het gehele reken- en wiskundecurriculum in de klas tot leven. Vanuit hun nieuwsgierigheid gaan kinderen op zoek naar oplossingen. Niet alleen, maar in groepjes. Door over de opdrachten te communiceren komen ze steeds een stap verder.”

Waarom vindt Marieke dit een parel?

“Ik ben 18 jaar werkzaam in het basisonderwijs en gespecialiseerd in reken- en wiskundeonderwijs. Dit leermiddel stijgt ver uit boven alles wat ik ken. Ik heb het met collega’s uitgeprobeerd. Met een lach op onze gezichten en blij met iedere nieuwe uitdaging hebben we de rekenvraagstukken opgelost. Het is fantastisch om te merken dat de houding ten opzichte van rekenen en wiskunde door IZAK9 positief wordt beïnvloed. Vaardigheden als samenwerken, problemen oplossen, creatief denken en communiceren zijn met IZAK9 volop in ontwikkeling.

Nieuwsgierig geworden naar IZAK9?

Marieke Kroese

Marieke Kroese

Onderwijsadviseur

Marieke luistert aandachtig naar de behoeftes van scholen. Met achttien jaar ervaring als basisschoolleraar in haar schooltas, stippelt ze daarna samen met het leerteam de juiste route uit.. Met haar passie voor rekenonderwijs en wetenschap & techniek enthousiasmeert ze je met nieuwe methoden. Bovendien implementeert ze niet alleen, maar blijft ze ook monitoren. Zo lever je samen met haar een structurele bijdrage aan de professionalisering van jouw schoolteam.