Gepubliceerd op 20 november 2018
Leestijd 2 min.

Juf Ingrid heeft een gezellig klein lokaal voor een groep van 29 leerlingen. Haar eigen bescheiden werkplek is echter een chaos met een wirwar aan spullen en verouderde apparatuur. De Rolf groep geeft haar werkplek een Make Over!

Werkplek make over

Werkplek Make Over

Alle papieren zitten in verschillende soorten, kleuren, formaten bakjes en potjes. Een verouderde pc dwingt haar om op het hoekje te zitten waardoor ze scheef zit en last kan krijgen van haar rug. Op de muren is geen ruimte om iets op te hangen waar ze op kan schrijven. Kortom… er moet ruimte en rust komen!

  • We kiezen voor praktisch opbergmateriaal zoals opbergbakken mét deksel (uit het zicht) en ladenblokken met compartimenten voor pennen, scharen, nietjes, maar ook voor bijvoorbeeld alle rapporten.
  • Overige bureau-accessoires stemmen we op elkaar af qua ontwerp voor meer eenheid en rust.
  • Op de deur hangen we een klein whiteboard, speciaal voor aantekeningen om niet te vergeten.
  • Pennenbakjes voor aan de muur zorgen voor meer ruimte op haar bureau.
  • De All-in-One combinatie van een micro-pc en een monitor in één, zorgt voor ruimte.  Dit staat allemaal op een verstelbare voet zodat ze nu ook recht voor haar computer zit (ergonomisch verantwoord). Bovendien zijn dit betrouwbare snelle apparaten.
  • Ben je steeds op zoek naar de oplader van je telefoon? Juf Ingrid heeft nu als extraatje een pennenbakje met inductie oplader waar ze haar mobiel alleen maar op hoeft te leggen.