Gepubliceerd op 16 november 2020 Leestijd 4 min.
Geschikt voor
Basisschool
NULL
Gepubliceerd op 16 november 2020 Leestijd 4 min.

Slim aan de slag

De beste technologische oplossingen voor onderwijs op afstand

Het is vandaag de dag elke dag afwachten: wie komt naar school, wie blijft thuis. Met een aanvulling op je hardware én onze technische en onderwijskundige support, zorg je ervoor dat alle leerlingen en leerkrachten deze winter gewoon mee blijven doen. Lesgeven en werken op afstand – vanuit huis of vanuit het klaslokaal – voelde nog nooit zó dichtbij!

Uit het complete aanbod van Dell hebben we voor jou de beste laptops en chromebooks en desktops geselecteerd. Zo kun je kiezen uit verschillende schermformaten en verschillende Intel processoren. Op deze manier stel je voor elke gebruiker het meest ideale apparaat samen. Wat je ook kiest: alle apparaten kenmerken zich door hoge kwaliteit, uitstekende service en garantievoorwaarden en zijn speciaal ontworpen voor gebruik in het onderwijs.

Dell Chromebooks 

Dell chromebooks zijn niet voor niets erg populair in het primair onderwijs. Ze bieden leerlingen een rijke leer- en werkervaring. Voorzien van een touchscreen ondersteunen ze ook educatieve Apps. De chromebooks van Dell voldoen aan alle eisen die je als school aan een chromebook mag stellen: snel, robuust en een batterij die minstens een schooldag mee gaat.

Bundeldeal - Windows 10 in de klas

Dell laptops

In ons assortiment kan je kiezen uit vele smaken. Voor iedere behoefte is er een oplossing. Van een basis educatie laptop voor elke leerling (bijv. de Latitude 3310tot en met een laptop speciaal voor leerkracht, staf en/of directie (bijv. de Latitude 3410). Beide erg mooi vorm gegeven. Kijk hier om alle laptops te bekijken.

Werkplekdeal gebruikers: Dell desktop

Dell desktops

In onze desktop range is de Dell desktop Optiplex 7070 Ultra / i3 -8145 / 8GB / 256GB / een absolute topper. Deze complete en ultrakleine desktop is weggewerkt in de meegeleverde monitor standaard. Een onzichtbare footprint: dankzij het ontwerp van de Ultra 7070 is deze desktop in de monitorstandaard geïntegreerd. De in hoogte verstelbare standaard ondersteunt elke VESA-gemonteerde monitor tot 27″. Ideaal voor alle vaste werkplekken. Kijk hier voor meer desktops.

Kijk hier hoe OBS De westhoek in Maassluis hier goed op in speelt.

En ook jouw school kan hier goed op inspelen. Bekijk al onze mogelijkheden voor lesgeven en streamen vanuit huis, lesgeven aan thuisblijvers, vergaderen met collega’s en onze online trainingsmogelijkheden.