Direct contact?
Jeroen Rougoor
Neem contact op Jeroen Rougoor Export Manager Caribbean
Neem contact op
Gepubliceerd op 17 maart 2022

KlasMastr is speciaal ontworpen voor professionals in kinderopvang en onderwijs. Eén leerportaal waar alles voor jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling in zit, voor een leven lang. Zodat jij als gebruiker zo efficiënt mogelijk het beste uit jezelf kunt halen. In deze blog vertellen we je graag meer over de 3 nieuwste online trainingen in KlasMastr.

De kracht van discipline

Wat is discipline nu eigenlijk? De enige manier om je doelen te bereiken en je dagelijkse taken te voltooien is door zelfdiscipline te beheersen. We nemen je mee verschillende aspecten van zelfdiscipline, wat slechte discipline met je doet, wat je kunt bereiken met goede discipline en hoe je zelfdiscipline ontwikkelt.

Doel van de training

In de online cursus ‘De kracht van discipline’ leer je stap voor stap hoe je goede discipline ontwikkelt. Het is een kijk naar goede maar ook slecht vormen van discipline. Hoe kan het je helpen en wat zijn de dingen waarvoor je uit moet kijken?

Wat kan je of ken je na de training

 • Wat goede discipline voor je kan betekenen
 • Hoe slechte discipline eruitziet

Doelgroep en vooropleiding

Deze online training is geschikt voor iedereen die interesse heeft in discipline. Iedereen die de ins en outs wil leren ervan. Advies vooropleiding: MBO2

Meer weten over deze training?

Lees meer over de training

Energiek opstaan

Heb jij ook zo’n moeite met opstaan? Of gaat de ochtend jou juist goed af? In beide gevallen is het belangrijk om een goede ochtendroutine te hebben. Een ochtendritueel zorgt er namelijk voor dat je in de stemming komt zonder de dag te haasten of je geest te vullen met nutteloze informatie. Waarschijnlijk klinkt dit heel positief, maar heb je geen idee waar je moet beginnen bij het opbouwen van zo’n routine. Deze cursus zal als gids dienen om het perfecte ochtendritueel te creëren die afgestemd is op jou als persoon.

Doel van de training

In de online training ‘Energiek opstaan’ leer je stap voor stap hoe je een goede ochtendroutine opbouwt. Ook zal je jouw huidige routine onder de loep nemen om deze zo te verbeteren en op jouw als persoon aan te passen.

Wat kan je of ken je na de training

 • Je weet waarom je een ochtendroutine zou moeten hebben
 • Je weet hoe snel je de voordelen van een ochtendritueel kunt verwachten
 • Je weet hoe je een ochtenddagboek gebruikt om de beste ochtendroutine te creëren
 • Je weet hoe een hoofddoel je zal helpen een ochtendroutine te creëren die effectief is
 • Je weet hoe je een nieuwe ochtendroutine kunt maken op basis van uw huidige routine
 • Je weet waarom je een drukke ochtendroutine nodig hebt en hoe je deze creëert
 • Je weet waarom je een langzame ochtendroutine nodig hebt en hoe je deze creëert
 • Je weet de gevaren van het gebruik van apparaten in de ochtend en hoe je dit gebruik kunt voorkomen
 • Je weet wanneer apparaten ’s ochtends nuttig kunnen zijn
 • Je weet hoe je nachtelijke routine je ochtend beïnvloed en hoe je je avonden gebruikt om je ochtenden soepeler te laten verlopen
 • Je weet hoe je je routine in de loop van de tijd kunt blijven verbeteren

Doelgroep en vooropleiding

Deze online training is geschikt voor iedereen die zijn ochtendroutine wil verbeteren om zo energiek op te kunnen staan. Advies vooropleiding: MBO

Meer weten over deze training?

Lees meer over deze training

De kracht van verfijnd ouderschap

Kan jij wel een helpende hand gebruiken als het gaat om de opvoeding van je kinderen? Weet je je misschien geen raad meer met je tieners of vind je het moeilijk om met overgevoelige meiden om te gaan? Hoe ga je om met problemen in het gezin? Hoe jij al deze problemen en uitdagingen aanpakt, heeft een grote invloed op de ontwikkeling van je kind. Deze grote verantwoordelijkheid kan je misschien angstig maken. Wat nou als ik iets fout doe? Wees niet bang, in deze cursus worden namelijk op een bondige manier allerlei uitdagingen besproken en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Zo ontwikkel je een positieve en stimulerende sfeer binnen jouw gezin.

Doel van de cursus

In de online training ‘De kracht van verfijnd ouderschap’ kom je allerlei uitdagingen tegen en leer je hoe je deze moet voorkomen of oplossen. Het zal gaan over meisjes, jongens, tieners, tweelingen en gezinsproblemen.

Wat kan je of ken je na de training

 • Hoe je het beste kunt omgaan met overgevoelige en emotionele meisjes
 • Hoe je het beste kunt omgaan met moeilijke en hyperactieve jongens
 • Hoe je het beste kunt omgaan met moeilijke tieners
 • Hoe je het beste kunt omgaan met tweeling-rivaliteit
 • Hoe je gezinsproblemen kunt voorkomen en oplossen

Doelgroep en vooropleiding

Deze online training is geschikt voor ouders en kan ook gevolgd worden door leraren of personen die in de pedagogie werken. Advies vooropleiding: MBO2

Meer weten over deze training?

Lees meer over deze training

Interesse in een van deze trainingen?

Deze trainingen zijn alleen beschikbaar met een KlasMastr licentie. Heb je nog geen KlasMastr licentie? Neem dan contact op met de KlasMastr adviseurs.

 

Jeroen Rougoor

Jeroen RougoorExport Manager Caribbean

Als Export Manager Caribbean is Jeroen nauw betrokken bij de onderwijsinhoudelijke ontwikkeling op de scholen in de Caribbean. Doordat hij zeer regelmatig op de Caribische eilanden aanwezig is, weet hij wat er speelt en welke vragen er zijn over het onderwijs en de ontwikkeling hiervan. Hij brengt graag een bezoek aan jouw school om in gesprek te gaan over onderwijsontwikkelingen en te kijken hoe we hier samen met ons hart voor leren stappen in kunnen nemen. Jeroen denkt mee vanuit zowel het leraren- directeur- en bestuur perspectief.

Meld je aan voor de educatienieuwsbrief van de Caribbean

Aanmelden