Gepubliceerd op 09 februari 2018 Leestijd 2 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 09 februari 2018 Leestijd 2 min.

De parel van ... Mark

Dash & Dot Wonderpack

'Wat voor mij heel belangrijk is: leerkrachten kunnen er snel mee uit de voeten. In feite hoeven zij maar heel weinig te weten om kinderen te coachen bij het programmeren.'

Wat is het?

‘Met het Dash & Dot Wonderpack heb je alles bij elkaar om kinderen van 3 t/m 12 jaar te leren programmeren. Je hoeft er zelf geen verstand van te hebben, het wijst zich vanzelf.”

Inhoud: 2 robots (1 Dash + 1 Dot), complete set accessoires (xylofoon, ballenschieter, trekhaak, sneeuwschuiver, verbindingsstukken voor LEGO), en gratis apps.

Wat heb je eraan?

“Er komt steeds meer aandacht voor STEAM – Science, Technology, Engineering, Arts en Math – in de klas. Dus ook voor de 21th century skills. Kinderen hebben die echt nodig voor hun toekomst. Met Dash & Dot leren ze deze vaardigheden op een speelse manier aan. De opdrachten zijn afgestemd zijn op hun leeftijd en ontwikkelingsniveau, je vindt ze in de gratis apps.”

Waarom vindt Mark dit een parel?

“Dash & Dot zien er heel aantrekkelijk uit. Alleen daarom al willen kinderen er graag  mee spelen. Maar wat voor mij heel belangrijk is: leerkrachten kunnen er snel mee uit de voeten. In feite hoeven zij maar heel weinig te weten om kinderen te coachen bij het programmeren.”

Waar kun je deze parel vinden?

Je vindt het Dash & Dot Wonderpack in onze webshop.

Kinderen hebben 21st century skills nodig voor hun toekomst

dash & dot