Geschikt voor
Basisschool
Gepubliceerd op 25 april 2018 Leestijd 2 min.

14 juni 2018, Museum voor Communicatie Den Haag

Congres Robotica en Kunstmatige Intelligentie & Onderwijs

Technologie biedt het onderwijs veel kansen. Maar ook zet het ons soms voor het blok. De best opgeleide oncoloog ter wereld is een kunstmatige intelligentie, en steeds meer functies die traditioneel worden ingevuld door mensen, zullen in de toekomst worden uitgevoerd door robots.

Welke banen zijn future-proof? Waar gaan we heen? Wat maakt dit uit voor hoe we ons onderwijs inrichten? Maar ook: wat kunnen robotica en kunstmatige intelligentie betekenen voor het onderwijs zelf?

Wil je hier meer over weten, kom dan kennismaken met het onderwerp op het evenement Robotica en Kunstmatige Intelligentie & Onderwijs op 14 juni 2018.

Tijdens dit congres brengt de Rolf groep twee mooie parels onder de aandacht:

  1. De eerste is Fable: een programmeerbare Robot
  2. De tweede is SAM labs. SAM Labs biedt alles wat je nodig hebt om de meest boeiende STEAM-leerervaring in je klas te bezorgen. De makers van Sam labs verzorgen naast de expo een inhoudelijke workshop.

Lees meer en bekijk de line-up.

We willen jou de beste gebruikerservaring geven op onze website en webshop. Daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website beter te laten werken. Hiermee kunnen wij en - met de Rolf groep samenwerkende partijen - jouw internetgedrag volgen en advertenties relevant maken. Als je verder gaat op onze website dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie is te lezen bij Privacy en Cookies.