Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
Gepubliceerd op 25 januari 2018 Leestijd 3 minuten min.

11 april 2018, 't Spant in Bussum

Congres: Het jonge kind 'Spel in zicht

Dit is hét congres voor de onderbouw: voor leerkrachten, bouwcoördinatoren en directies. Het thema dit jaar is ‘Spel in Zicht’. Maak kennis met de Onderbouwscan in de stand van de Rolf groep.

Op woensdag 11 april 2018 is de derde editie van dit succesvolle evenement van vakblad HJK en de Algemene Onderwijsbond. Er wordt gestart met een inspirerende lezing ‘Kinderspel is geen kinderspel’ van ontwikkelingspsycholoog Steven Pont. Ontdek in onze stand de Onderbouwscan. Voor als je zeker wil weten of het aanbod in jouw onderbouwgroepen de juiste ‘bouwstenen voor het kinderbrein’ biedt.

De Onderbouwscan is een prachtig middel om de onderbouw in de spotlight te zetten.
Marieke Gouw, onderbouwconsulente de Rolf groep

Inzicht in spel en leren

Daarna zijn er dertig workshops, lezingen en inspirerende praktijkvoorbeelden van specialisten of collega’s, waar je in drie rondes uit kunt kiezen. Het gaat over binnenspelen, buitenspelen, vechtend spelen, spelen met knoopjes en met zand, het verbeteren van de spelkwaliteit, speelkriebels oproepen of juist het creëren van rustmomenten. Je zult zeker inzicht in spel en spelen opdoen! Tussendoor kun je terecht op de informatiemarkt. Hier staan wij met de Onderbouwscan.

Bekijk in het programmaboekje het tijdschema en alle workshops.

We willen jou de beste gebruikerservaring geven op onze website en webshop. Daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website beter te laten werken. Hiermee kunnen wij en - met de Rolf groep samenwerkende partijen - jouw internetgedrag volgen en advertenties relevant maken. Als je verder gaat op onze website dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie is te lezen bij Privacy en Cookies.