Direct contact?
Jeroen Rougoor
Neem contact op Jeroen Rougoor Export Manager Caribbean
Neem contact op
Gepubliceerd op 20 december 2021

Je wilt steeds beter worden in je vak en jezelf blijven ontwikkelen, maar waar vind je nou dat goede overzichtelijke leerportaal waar jij alles op 1 plek kan vinden? Die plek waar jij jouw eigen persoonlijke leerroute kan uitstippelen? Ontdek het leerportaal KlasMastr!

Alles op één plek in KlasMastr

KlasMastr is een leerplatform voor professionals in de kinderopvang en het onderwijs. Speciaal ontwikkeld zodat gebruikers het beste uit zichzelf kunnen halen. Het bevat een uitgebreid aanbod van trainingen, zowel online als op locatie. Zodat jij je kunt verdiepen in het onderwerp dat bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan een training die zich richt op het begrijpend lezen van online teksten of een training ‘ADHD in je klas’. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk bevatten de trainingen de laatste ontwikkelingen.

Jeroen Rougoor
Jeroen Rougoor
-
Export Manager Caribbean
KlasMastr biedt een perfecte plek voor jou als professional om te werken aan je eigen ontwikkeling. Het is een leerportaal waar alles voor jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling in zit, voor een leven lang. Zo kun jij als gebruiker zo efficiënt mogelijk het beste uit jezelf halen. Kortom, KlasMastr is een totaaloplossing!

Jij bent de Mastr van je eigen professionele ontwikkeling

Met de Altijd Leren licentie van KlasMastr heb je onbeperkt toegang tot ruim 750 online trainingen die je op ieder gewenst moment kunt starten en volgen. Zo kun je onbeperkt gebruik maken van alle microlearnings, e-learnings, podcasts, luisterboeken en nog veel meer.

Ontmoet het KlasMastr team

Evelien

Het KlasMastr team staat voor je klaar. Of het nou over features, offertes en prijs, afspraken of demo’s gaat.

Het KlasMastr team bestaat uit:

De KlasMastr adviseurs staan voor je klaar!

Heb je vragen over KlasMastr? Neem dan contact op met de adviseurs.

Neem contact op met de adviseurs

Meld je aan voor de educatienieuwsbrief van de Caribbean

Aanmelden
Jeroen Rougoor

Jeroen RougoorExport Manager Caribbean

Als Export Manager Caribbean is Jeroen nauw betrokken bij de onderwijsinhoudelijke ontwikkeling op de scholen in de Caribbean. Doordat hij zeer regelmatig op de Caribische eilanden aanwezig is, weet hij wat er speelt en welke vragen er zijn over het onderwijs en de ontwikkeling hiervan. Hij brengt graag een bezoek aan jouw school om in gesprek te gaan over onderwijsontwikkelingen en te kijken hoe we hier samen met ons hart voor leren stappen in kunnen nemen. Jeroen denkt mee vanuit zowel het leraren- directeur- en bestuur perspectief.