Gepubliceerd op 20 december 2021 Leestijd 3 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 20 december 2021 Leestijd 3 min.

Slim aan de slag

Blijf je een leven lang ontwikkelen met KlasMastr

Je wil steeds beter worden in je vak en jezelf blijven ontwikkelen, maar waar vind je nou dat goede overzichtelijke leerportaal waar jij alles op 1 plek kan vinden? Die plek waar jij jouw eigen persoonlijke leerroute kan uitstippelen? Ontdek het leerportaal KlasMastr!

Alles op één plek in KlasMastr

KlasMastr is een leerplatform voor professionals in de kinderopvang en het onderwijs. Speciaal ontwikkeld zodat gebruikers het beste uit zichzelf kunnen halen. Het bevat een uitgebreid aanbod van trainingen, zowel online als op locatie. Zodat jij je kunt verdiepen in het onderwerp dat bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan een training die zich richt op het begrijpend lezen van online teksten of een training ‘ADHD in je klas’. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk bevatten de trainingen de laatste ontwikkelingen.

KlasMastr biedt een perfecte plek voor jou als professional om te werken aan je eigen ontwikkeling. Het is een leerportaal waar alles voor jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling in zit, voor een leven lang. Zo kun jij als gebruiker zo efficiënt mogelijk het beste uit jezelf halen. Kortom, KlasMastr is een totaaloplossing!
Jeroen Rougoor, Export Manager Caribbean

Jij bent de Mastr van je eigen professionele ontwikkeling

Met de Altijd Leren licentie van KlasMastr heb je onbeperkt toegang tot ruim 750 online trainingen die je op ieder gewenst moment kunt starten en volgen. Zo kun je onbeperkt gebruik maken van alle microlearnings, e-learnings, podcasts, luisterboeken en nog veel meer.

Ontmoet het KlasMastr team

Evelien

Het KlasMastr team staat voor je klaar. Of het nou over features, offertes en prijs, afspraken of demo’s gaat.

Het KlasMastr team bestaat uit:

De KlasMastr adviseurs staan voor je klaar!

Heb je vragen over KlasMastr? Neem dan contact op met de adviseurs.

Meld je aan voor de educatienieuwsbrief van de Caribbean