Gepubliceerd op 25 augustus 2021 Leestijd 3 min.
Geschikt voor
Basisschool Voortgezet Onderwijs
NULL
Gepubliceerd op 25 augustus 2021 Leestijd 3 min.

Slim aan de slag

Bedankt namens het team audiovisuele middelen!

Hangen er mooie nieuwe touchscreens van CTOUCH, Promethean of SMARTboard bij jouw in de school? Of zijn er borden van lokaal verhuisd? Dan willen Koen (Sales Manager AV) en het team audiovisuele middelen jou bedanken en een goed schooljaar wensen!

Tijdig bestellen = succesvolle leveringen

Ondanks de wereldwijde logistieke uitdagingen, verminderde productiecapaciteit bij fabrikanten en beperkte beschikbaarheid van materialen, zijn 99% van de touchscreens binnen de afgesproken termijn werkend opgeleverd. Koen van der Meij, Sales manager AV: “Met dank aan de tijdige bestellingen hebben we op touchscreen gebied een succesvolle zomer gehad. In de maanden juli en augustus hebben we meer dan 550 klaslokalen ingericht! Ook hebben we zeker 100 borden naar een ander lokaal verhuisd. Dit is zo goed gegaan mede doordat onze (bovenschoolse) contactpersonen tijdig hebben doorgegeven welke nieuwe borden waar nodig zijn. Bedankt daarvoor!”

Heb je in jouw klaslokaal een CTOUCH Touchscreen? Met deze handige tips helpen we jou om alles uit het touchscreen te halen.

Nieuwe touchscreens nodig?

Heeft jouw school dit schooljaar nieuwe touchscreens nodig? Bespreek dit bij voorkeur dan zo snel mogelijk met je AV-accountmanager.

Twijfel je nog over de keuze welke touchscreens het beste zijn voor jouw school? Lees dan de blog ‘Waar moet ik op letten bij de aanschaf van touchscreens?

Namens het AV team wensen we je een goed schooljaar!