Gepubliceerd op 14 september 2021 Leestijd 3 min.
Geschikt voor
Basisschool
NULL
Gepubliceerd op 14 september 2021 Leestijd 3 min.

Slim aan de slag

Apple Teacher Portfolio nu ook in het Nederlands beschikbaar

De nieuwe Apple Teacher portfolio is de volgende stap in het gratis zelfstudieprogramma van Apple Teacher. Met de Apple Teacher portfolio kan je creatieve elementen verwerken in elk les en bij elk vak. Hier worden jouw leerlingen écht enthousiast van!

Ontwikkel je vaardigheden met iPad en Mac met Apple Teacher portfolio

De nieuwe Apple Teacher portfolio is de volgende stap in het gratis zelfstudieprogramma van Apple Teacher. Jij kan hiermee jouw vaardigheden met iPad en Mac op een hoger plan brengen en optimaal profiteren van de technologie van Apple. Met Apple Teacher Portfolio bedenk je dagelijkse lessen waar jouw leerlingen écht enthousiast van worden!

In het Apple Teacher Learning Center vind je voorbeelden van lesideeën en sjablonen, geïnspireerd door de projecthandleidingen van ‘Iedereen is creatief’. Door middel van apps als Keynote, GarageBand en iMovie wordt je ondersteund bij het samenstellen van een portfolio met eigen voorbeelden.

apple teacher learning center

Activeren, verkennen en toepassen

De portfolio wordt ingedeeld naar fase van de lesontwikkeling: activeren, verkennen en toepassen. Je wordt gestimuleerd om een voorbeeldproject te maken en dit uit te proberen bij jouw leerlingen en met jouw collega’s te delen. Hiermee kun je erkenningsbadges verdienen.

Een Apple Teacher-portfolio is een verzameling werk die je kan delen met de schoolleiding, collega’s en anderen. Het is een prima middel om jou te ondersteunen bij jouw professionele ontwikkeling.

Wil jij jouw leerlingen enthousiast maken met dagelijkse lessen die je zelf bedenkt?

Ga dan aan de slag met het opbouwen van je Apple Teacher portfolio.