Geschikt voor
Basisschool
Gepubliceerd op 26 februari 2018 Leestijd 3 min.

Voordeel voor jou

Het Momento dashboard voor leerkrachten is gratis beschikbaar voor alle scholen in Nederland.

Kies je voor de totaaloplossing van Momento, dan kies je niet alleen voor het dashboard, maar ook voor de beste content voor jouw leerlingen en (optioneel) snelle leerlingdevices voor de scherpste prijs.

Voor een bedrag van maximaal € 35 per leerling per jaar krijg je:

  • Een rekenmethode naar keuze (digibordsoftware, oefensoftware en toetssoftware)
  • Een taalmethode naar keuze (digibordsoftware, oefensoftware en toetssoftware)
  • Een spellingmethode naar keuze (digibordsoftware, oefensoftware en toetssoftware)
  • Gratis dashboard voor de leerkracht
  • Optioneel (tegen meerprijs) een Momento device naar keuze.

Je hebt de keuze uit methoden van Malmberg, Noordhoff Uitgevers, ThiemeMeulenhoff of Zwijsen. Meer informatie de beschikbare methodes.

Waarom maximaal € 35? Kan ik ook minder betalen?

Jazeker! Dit bedrag is gebaseerd op de actuele adviesprijzen en een combinatie van de duurste reken-, taal- en spellingmethode. In de meeste gevallen betaal je dus nog minder! Wij kunnen precies voor je uitrekenen wat je per leerling per jaar betaalt voor de door jou gewenste combinatie, rekening houdend met de school-specifieke korting.

Starten met meer of minder methoden is ook mogelijk

Voor het bedrag van maximaal € 35 heb je reguliere software van een rekenmethode, taalmethode en spellingmethode naar keuze. Uiteraard kun je ook met één of twee vakgebieden starten, of juist met meer dan deze drie vakgebieden. Wellicht ben je voor bepaalde vakgebieden al in het bezit van software of misschien wil je klein en flexibel beginnen. Dat kan allemaal. Bij Momento betaal je alleen voor dat wat je gebruikt.

Wat betaal ik extra voor een Momento device?

Als je al leerlingdevices hebt kun je direct aan de slag. Heb je nog geen devices, dan hebben wij een unieke aanbieding. Bij Momento kies je zelf met welk device je graag wilt werken. Je hebt de keuze uit tablets (vanaf € 50), Chromebooks (vanaf € 70) of Windows notebooks (vanaf € 90). Zonder ingewikkelde borgconstructies of zekerheidstellingen. Deze prijs komt boven op de € 35 die je maximaal betaalt voor de content. Klik hier voor meer informatie over de Momento Device Deals.

Met de Momento totaaloplossing kun je digitaal instructie geven, oefenen en toetsen afnemen. Natuurlijk kunnen wij ook aanvullende materialen leveren, zoals verwerkingssoftware, verrijkingssoftware of boeken, schriften en mappen die bij een methode horen.

Momento in een notendop