Geschikt voor
Basisschool
Gepubliceerd op 11 februari 2018 Leestijd 2 min.

ACTIE - Hart voor Hardware

Profiteer tot 31 mei 2018 van kortingen op veel devices en trainingen

Wil je dat leerkrachten en leerlingen binnen jouw school kunnen werken en leren met nieuwe en passende hardware? Maak dan nu gebruik van het aanbod tegen aantrekkelijke prijzen dat wij voor jou hebben samengesteld.

Ons aanbod varieert van losse laptops voor leerkrachten tot en met een bundel voor een complete klas bestaande uit 32 Chromebooks, Google licenties en een opbergkar. Kies voor de hoge kwaliteit van dit aanbod en maak je leerlingen en/of collega’s blij met deze nieuwe devices.

Mooie devices die passen binnen jouw onderwijsomgeving

Wij kiezen voor laptops van Dell, omdat deze zich keer op keer bewijzen als de meest veilige en betrouwbare laptops in hun prijsklasse. Uit het complete aanbod van Dell hebben we voor jou de laptops geselecteerd die het beste passen binnen de onderwijsomgeving. Zo kun je kiezen uit verschillende schermformaten en verschillende Intel processoren. Op deze manier stel je voor elke gebruiker de meest ideale laptop samen.

 

Wat je ook kiest: alle modellen kenmerken zich door hoge kwaliteit, uitstekende service en garantievoorwaarden en zijn speciaal ontworpen voor gebruik in het onderwijs.

 

Naast het leveren van de laptops biedt de Rolf groep ook een breed servicepakket waarmee we het installeren, inrichten en beheren van de laptops volledig voor je verzorgen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Wil je zien welke aanbiedingen er voor jou klaar staan?

 Wat werkt voor mij?

Ik wil graag weten wat het ideale hardware aanbod is voor mijn school. Neem contact met me op voor een gesprek.

Profiteer ook van korting op diverse trainingen

Om leerlingen te raken, te inspireren en optimaal te begeleiden is het belangrijk dat je ook aan je eigen ontwikkeling werkt. Laat je inspireren door de praktische trainingen van onze partner OinO-Advies. Van orde in de chaos brengen met Infographics, tot buiten kaders leren denken met Escape the classroom.

Tijdens de actieperiode ontvang je 10% korting op deze trainingen!

 

Training: Zeg het met een Infographic

Hoe schep je orde in belangrijk informatie? Met een infographic!
Een infographic geeft een informatieve weergave van een hoeveelheid informatie met een combinatie van tekst en beeld. Dit kan voorkomen in de vorm van een kaart, grafiek of een instructieve tekening. Ze is bedoeld voor het overdragen van informatie, data en kennis. Een infographic kan handig zijn om belangrijke informatie overzichtelijk te presenteren.

Ik wil deze training

Training: Het OinO-Lab

Leerkrachten van nu staan voor de taak om 21st Century Skills bij leerlingen te ontwikkelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Kritisch denken, Creativiteit, Samenwerken, Communiceren, ICT-geletterdheid en Probleemoplossend vermogen. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Het OinO-Lab doet een beroep op jouw 21st Century Skills en daagt je uit om opdrachten uit te voeren die je nog niet eerder gedaan hebt.

Ik wil deze training

Training: Escape the Classroom

Hoe geef ik mijn leerkrachten inzicht in hoe vaardigheden als samenwerkend leren, probleemoplossend handelen en kritisch denken doelgericht aan bod kunnen komen? Op welke manier inspireer ik het team om buiten de kaders van het methode-volgen te denken? Lukt het mijn leerkrachten om leerlingen zelf keuzes te laten maken op basis van creatieve gedachten?

Op al deze vragen kun je ‘ja’ antwoorden met behulp van ‘De Escape Classroom. In één dagdeel nemen we je team mee, waarbij het populaire fenomeen ‘Escape Room’ wordt ingezet om verbindingen te leggen tussen vakgebieden en leren betekenis te geven.

Ik wil deze training

Wereldoriëntatie en nieuwe media

Of je Aardrijkskunde, topografie, geschiedenis en biologie nu aanbiedt als verschillende vakgebieden of ze thematisch binnen een bepaalde context aan de orde stelt, verschillende nieuwe media helpen kinderen de leerstof eigen te maken. Denk nog maar aan het topografie oefenprogramma waarmee kinderen met een helikoptertje van stad naar stad moeten vliegen. Het bestaat inmiddels ook voor de iPad, maar stamt uit de jaren ’90. Of de komst van Google Earth in combinatie met het digibord. De wereld de klas binnenhalen leek nog nooit zo gemakkelijk. Maar in deze training ga je verder…

Ik wil deze training

We willen jou de beste gebruikerservaring geven op onze website en webshop. Daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website beter te laten werken. Hiermee kunnen wij en - met de Rolf groep samenwerkende partijen - jouw internetgedrag volgen en advertenties relevant maken. Als je verder gaat op onze website dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie is te lezen bij Privacy en Cookies.