Geschikt voor
NULL
Gepubliceerd op 11 juli 2018 Leestijd 2 min.

6 november, Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

7e jaarcongres Leve het jonge kind

"De gelukkige start van een nieuw begin". Dat is het thema van deze alweer zevende editie van jaarcongres Leve het jonge kind. Ben je werkzaam in de kinderopvang of in de onderbouw van het basisonderwijs? Laat je inspireren!

Alweer het 7e jaarcongres ‘Leve het jonge kind’. En wij zijn erbij!

Puzzels komen tot leven…

Jonge kinderen ontwikkelen zich razendsnel. Ze maken vriendjes, leren knutselen en worden motorisch en verbaal steeds sterker. Jij daagt ze uit tot steeds weer nieuwe, leerzame activiteiten. Daar hoort een optimale speel- en leeromgeving bij met vernieuwende ontwikkelingsmaterialen.

Ontdek en ervaar deze materialen voor de kinderopvang en het basisonderwijs in onze stand. En zie met eigen ogen hoe puzzels tot leven komen met de iPad…

Dansen maakt gelukkig

Naast plenaire lezingen door onder meer dr. Bas Levering, prof.dr. Sieneke Goorhuis, dr. Annerieke Boland, Jannette Prins en Eva Bronsveld zijn er 23 deelsessies waarmee je, op basis van eigen interesses en behoeftes, zelf een programma kunt samenstellen. Zo kan je bijvoorbeeld beleven waarom dansen gelukkig maakt tijdens het intermezzo met dansdocente Lenneke Gentle. Genoeg redenen om dit congres niet te missen!

Bekijk het programma en meld je aan >

Meer inspiratie!

Woensdag 6 februari: inspiratiemiddag De nieuwe onderbouw in het centrum van het onderbouw-onderwijs in NL.