Gepubliceerd op 20 augustus 2020 Leestijd 1 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 20 augustus 2020 Leestijd 1 min.

De parel van...

Hoe hou jij de lucht schoon als straks de ramen niet meer open kunnen?

Het einde van de zomer is in zicht. Hoe hou jij de lucht schoon als straks de ramen niet meer open kunnen? Veel scholen, BSO’s en kinderopvangcentra hebben niet de middelen voor kostbare ventilatiesystemen. Toch kun je in elke ruimte voordelig en eenvoudig een gezond binnenklimaat creëren. Met een luchtreiniger van TruSens.

Dit slimme systeem meet met de speciale SensorPod de luchtkwaliteit in de ruimte en stuurt automatisch de luchtreiniger aan:

  • Pollen, stof en andere slechte luchtdeeltjes worden door een driedelig filter afgevangen.
  • Een ingebouwde UV-lamp zorgt ervoor dat bacteriën, virussen en protozoa zich niet kunnen vermeerderen.
  • Schone, en eventueel gekoelde, lucht wordt de ruimte ingeblazen.

Gezond binnenklimaat, gezond leerklimaat

Het is bekend dat slechte lucht bij veel kinderen kan leiden tot hoofdpijn, vermoeidheid, slijmvliesirritaties en extra astma-aanvallen. Daar komt nog bij dat dit negatieve effecten heeft op de leerprestaties. Reden genoeg om werk te maken van een gezond binnenklimaat. Met de TruSens luchtreiniger is dat heel eenvoudig: neerzetten, inschakelen en klaar! De indicator geeft de luchtkwaliteit aan en vertelt je wanneer je het filter moet vervangen. De snelheid van de ventilator regel je met 1 ruk op de knop.

De TruSens luchtreiniger is een uitstekende oplossing voor frisse, gezonde lucht in slaapkamers, speelruimtes, lerarenkamers en klaslokalen. Het systeem is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: voor ruimtes tot 35 m2 en tot 70 m2. Bestel ‘m snel, dan maak je een frisse start in het nieuwe schooljaar!

De TruSens luchtreiniger
Schonere lucht waar het het belangrijkste is. Deze luchtreinigers met SensorPod controleert de luchtkwaliteit door de gehele ruimte om levering van schone lucht te optimaliseren.