Als leerkracht gebruik je heel veel verschillende spullen op dagelijkse basis. Van agenda tot schriften en van markeerstiften tot gummen. Daarnaast zijn er veel spullen die je als leerkracht wel hebt, maar eigenlijk niet zo vaak gebruikt. Wat zijn nu echt producten die je als leerkracht nodig hebt en wat zijn producten die leuk zijn om erbij te hebben?

Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet! En het leuke is, jij kan een deel van deze producten winnen! Lees snel verder om erachter te komen om welke producten het gaat!

Winactie: Laatje vullen

Wil jij ook jouw laatje bijvullen met de onderstaande producten? Doe dan snel mee met onze winactie en maak kans op een pakket ter waarde van €150!

Naast de nodige schoolmaterialen, zoals een schrijfblok en markeerstiften zitten er ook hele mooie extra prijzen in het pakket, zoals een geïsoleerde Dopper en een luxe pennenset!

Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten en je maakt direct kans op een van de vijf pakketten. Meedoen kan tot en met 21 juni. Uiterlijk 1 juli maken we de winnaar bekend en krijg je bericht van ons.

Direct aanmelden winactie

Welke materialen heb je echt nodig?

Natuurlijk heb je de standaardproducten die jij als leerkracht bijna iedere dag nodig hebt, zoals een pen, potlood, gum, notitieblok, plakband, whiteboardstiften en markers. Daarnaast is er ook nog een aantal andere producten die veel leerkrachten op wekelijkse, dan wel dagelijkse basis gebruiken. Een leuk voorbeeld hiervan zijn beloningsstickers.

Beloningsstickers

Beloningsstickers doen het altijd goed bij leerlingen, doordat ze graag hun best doen op school. Helemaal als ze weten dat hun juf of meester ze daarna beloont met zo’n leuke sticker! Hiermee stimuleer je positief gedrag van kinderen.

Welke materialen zijn leuk om te hebben?

Naast de noodzakelijke materialen, zijn er natuurlijk ook altijd materialen die leuk zijn om te hebben.

Luxe pennenset

Een pen is een noodzaak, maar een luxe pen is natuurlijk nog fijner. Met deze luxe pennenset kan je alles nog beter opschrijven.

Leerkrachtenagenda 2024/2025

Een agenda is een must voor alle leerkrachten, maar deze speciale leerkrachtenagenda is juist erg leuk om te hebben. Hij is speciaal ontworpen voor leerkrachten en bevat handige toevoegingen.

Geïsoleerde Dopper

Een waterfles is handig om op je tafel te hebben staan, maar door alle drukte vergeet je waarschijnlijk dat hij er staat. Het water wat erin zit, is hierdoor niet meer zo koud als je had gehoopt. Met de geïsoleerde Dopper blijft je water extra lang koud, waardoor je er heel de dag van kan genieten. Daarnaast zou je er ook koffie of thee in kunnen doen, dit blijft namelijk 9 uur warm in deze geïsoleerde Dopper.

Benieuwd wat er allemaal in het pakket zit?

Doe mee en win!

Meld je aan