NULL

in hartje Ochten

Het hart van de Rolf groep

Het fysieke, tastbare hart van de Rolf groep is een 1000m2 grote bron vol onderwijsinspiratie: Hartje Ochten. Centraal gelegen tussen Nijmegen en Utrecht, langs de A15, loop je hier een wereld binnen die je onderwijshart sneller zal doen kloppen.

Hartje Ochten biedt interactie, inzicht en ideeën, waardoor de ruimte zich het best laat omschrijven als een inspiratiespeeltuin voor onderwijsprofessionals in de kinderopvang en het basisonderwijs.

Laat je raken en vermaken…

 • Visualiseer jouw ideale leeromgeving
  Ervaar hoe je met actuele materialen een extra dimensie kunt geven aan de inrichting van ‘traditionele’ hoeken, in onder andere de bouw-, eet-, huis- en muziekhoek. Maak met je team een moodboard voor jullie eigen situatie, onder begeleiding van een stylist.

Creëer meer sfeer in de techniekhoek >

Creëer meer sfeer in de huishoek >

 • Dompel jezelf onder in de nieuwe onderbouw
  Ontdek actuele ontwikkelingsmaterialen voor het jonge kind: bekijk, vergelijk, voel, maar vooral: probeer zelf uit!
 • Actualiseer je kennis over robotica, programmeren of 3D-printen
  Maak kennis met ZuluConnect, Momento, STEAM en andere nieuwe toepassingen van ICT op school, van hardware tot ontwikkelingsmaterialen.
 • Rolf
  Ook ons eigen merk Rolf heeft een mooie plek in Hartje Ochten.

Rolf Live

De vijf Rolf-materiaallijnen zijn onze trots. Iets waar je trots op bent, wil je delen, laten zien. Dus dat doen we, in Hartje Ochten! Kijk, pak vast, draai om en voel. Ervaar, speel!

Rolf ontwikkelingsmaterialen

Workshop 'Een rijke leeromgeving' door Juf Bianca

Hart voor leren

Clown Joris!

Workshop 'Op stoom met STEAM' door Jacqueline Rekers

Even rustig overleggen...

En bouwen maar!

Techniek voor de oudere kinderen

Puzzelexpo

Eén van de vijf Rolf-materiaallijnen is Rolf Puzzles: een mooie serie puzzels met hedendaagse thema’s – toegesneden op de belevingswereld van de kinderen van vandaag. Diverse puzzels kun je nu zien én uitproberen, in de Puzzelexpo in Ochten! Meer Rolf Puzzles >

De plek voor jouw studiedag op maat

Hartje Ochten is een plek die onderwijs en onderwijsvernieuwing ademt. Een betere omgeving voor een studiedag bestaat niet.

 • Wij organiseren studiedagen op maat. Er komt heel wat organisatie en expertise bij een goede studiedag kijken. We inventariseren jouw wensen en behoeften, adviseren en ontzorgen je.
 • Laat jou studiemiddag plaatsvinden in onze inspiratiespeeltuin in Hartje Ochten. We beschikken over aparte ruimtes waar je workshops kan geven. Liever ergens anders in het land? Wij zoeken een mooie locatie voor je uit.
 • Er zijn veel partijen waar we warme contacten mee hebben en die ook een waardevolle bijdrage kunnen en willen leveren.

Heb je interesse in een oriënterend gesprek? Stuur ons een e-mail via events@derolfgroep.nl of bel naar 088-4101050. We denken graag met je mee!

Koopjes

Als je rondloopt in Hartje Ochten zul je zeker tegen mooie koopjes aanlopen: puzzels, kasten, ontwikkelingsmaterialen en nog veel meer tegen een extra mooie prijs. Dat alleen al is de komst naar Ochten waard. Twee keer per jaar organiseren wij op een zaterdag van 9.00 –  12.00 uur een Koopjesochtend. Het staat dan bomvol met leuke artikelen! Check de webpagina voor de data >

Een bezoek zegt meer dan duizend woorden!

Naast een adviesgesprek bij jou op locatie, ben je van harte uitgenodigd om te komen spelen en ontdekken in Ochten. Ontdek:

– de ontwikkelingsmaterialen van Rolf
– de totale educatieve lijn van LEGO® Education
– de nieuwste ideeën en materialen