NULL
Maart / april

Webinars Malmberg

Deze praktische webinars zijn de ideale gelegenheid om in een korte tijd én in je eigen omgeving meer inzicht te krijgen in de methode Pluspunt. Een webinar duurt 30 tot 45 minuten. Uiteraard kun je ook vragen stellen. Kijk met het hele team om snel een goed beeld te krijgen. Er zijn verschillende momenten gepland. Ook als je niet kunt op een tijdstip, kun je je alsnog aanmelden. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om in je eigen tijd het webinar terug te kijken.

Webinars Pluspunt

Jij wilt elk kind het beste rekenonderwijs geven. Je wilt een programma met ruimte. Je werkt graag met een combinatie van papieren en digitale middelen. En je hebt de regie graag in eigen hand. Dan is Pluspunt misschien wel jouw methode. Je krijgt de allerbeste rekendidactiek. Maar jij observeert en maakt de didactische keuzes. Pluspunt geeft de kinderen inzicht in hun eigen leerproces en daagt ze uit met boeiende rekenprojecten. En jij houdt maximale controle over je rekenonderwijs.

 

Webinars De wereld in getallen

Jij wilt elk kind het beste rekenonderwijs geven. En je wilt zeker weten dat je het op de goede manier uitvoert. Dan is misschien De wereld in getallen wel jouw methode. Je krijgt een jaarprogramma van 36 weken dat je van begin tot eind kunt volgen. Je werkt met doordachte materialen en adaptieve digitale hulpmiddelen. De methode helpt jou om de didactische keuzes te maken, waarop je kunt vertrouwen. En de kinderen? Zij krijgen de ruimte om hun eigen beslissingen te nemen en ze zien door de herkenbare filmpjes en foto’s dat rekenen overal om hen heen is. Zo zien ze het nut van rekenen. En dat motiveert!

 

Webinars Karakter

Karakter is de nieuwste methode voor voortgezet technisch lezen voor groep 4 t/m 8. Met Karakter leren kinderen niet alleen heel goed lezen, maar ze ervaren ook dat lezen heel leuk en zinvol is. In elk leeswerkboekje neemt een karakter, een leesambassadeur, de kinderen mee in zijn of haar (lees)wereld. Uitgangspunt van de methode is elk kind uit te dagen en succes en plezier in lezen te laten ervaren. Met hopelijk als resultaat… een klas vol enthousiaste lezers!

 

 

Klik op de button voor alle informatie over de webinars van Pluspunt.

Klik op de button voor alle informatie over de webinars van De wereld in getallen.

Klik op de button voor alle informatie over de webinars van Karakter.