Schrijf je in!

Wil je onderzoeken welke methode (beter) past bij jouw school?

Schrijf je in!

Wil je inhoudelijk kennismaken met de taalmethoden van de grote uitgevers? Of wil je je verder verdiepen in de methoden waartussen je nog twijfelt, of je nog algemeen oriënteren? Schrijf je dan in voor Tools voor taal op woensdag 6 maart 2024.

Met ‘Tools voor taal’ helpen wij jou met het maken van de keuze voor een nieuwe methode die het beste aansluit bij de visie van jouw school. De middag is gratis.

Direct inschrijven Tools voor taal

Over Tools voor Taal

Een goede beheersing van de Nederlandse taal is van doorslaggevend belang voor succes op school en goed functioneren in de maatschappij. Kwalitatief hoogwaardig taalonderwijs is daarom essentieel. Uiteraard speelt de leerkracht daarbij de grootste rol, maar de juiste taalmethode kan daarin goed ondersteunen.

Er zijn verschillende vernieuwende taalmethodes op de markt met elk hun eigen visie en didactiek. Om de juiste methode voor jouw school te kiezen onderzoek je welke methode aansluit bij jullie visie, wensen en eisen.

Tijdens ‘Tools voor taal’ krijg je binnen een middag een goede uitleg over de nieuwste methoden, gegeven door de uitgeverijen zelf. Zo zorgen wij er samen voor dat jij een weloverwogen keuze maakt voor jouw school!

De volgende methoden komen aan bod

  • Noordhoff – Nieuw Nederlands Junior Taal
  • Malmberg – Taal Actief 5
  • Malmberg – Staal 2
  • ThiemeMeulenhoff – PIT Taal
  • Zwijsen – Taaljacht
  • Blink – Blink Taal

Programma

Je kunt je deze middag inschrijven voor 3 sessies. Tijdens iedere sessie kun je je voor één van bovenstaande methoden inschrijven. Aan het einde van iedere sessie is er ruimte om vragen te stellen.

TijdActiviteit
14.30 - 14.45Welkom en korte introductie
14.50 – 15.30 Ronde 1: presentatie uitgevers taalmethode
15.40 – 16.20Ronde 2: presentatie uitgevers taalmethode
16.30 - 17.10Ronde 3: presentatie uitgevers taalmethode

Inschrijven

Schrijf je in