7 oktober 2021
NULL

Webinar

Speel mee met Piramide

Planning, ontdekplaten, verhalen, versjes, spelletjes en heel veel spelen. Een greep uit de nieuwste versie van Piramide. We vertellen je graag over de digitale mogelijkheden van Piramide én over alle vernieuwingen tijdens het gratis webinar op donderdag 7 oktober.

Praktische informatie:

  • Datum: donderdag 7 oktober 2021
  • Tijd: 15:00 tot 15:45 uur
  • Deelname aan dit webinar is gratis
  • Dit webinar wordt door Marleen van der Zee, Onderwijs Adviseur, gegeven

Wat kun je verwachten in dit webinar?

piramide logoWil jij werken met een goed, leuk én handig erkend educatief programma? In dit webinar maak je kennis met Piramide Digitaal. Piramide Digitaal biedt een compleet aanbod voor baby’s, dreumesen, peuters en kleuters om zich op de best mogelijke manier te ontwikkelen in een rijke speelleeromgeving.

Doelgroep:

Professionals in kinderopvang en basisonderwijs (groep 1 en 2).

Aanmelden

Is het aanmeldformulier niet zichtbaar? Meld je dan hier aan >

Marleen van der Zee

Marleen van der Zee

Ontwikkelingskansen voor het jonge kind, daar maakt Marleen van der Zee zich hard voor. Zorg samen met haar dat iedereen de kansen in de kinderopvang en de onderbouw benut. Van werkvloer tot bestuur. Ze gebruikt hiervoor het Piramide Implementatie Vaardigheden Assessment (PIVA). Deze tool vormt een kwaliteitsbewaking voor kinderdagverblijven. Je maakt zelf een opleidingsplan en coacht je eigen medewerkers. Marleen begeleidt je bij het gebruiken van PIVA.