NULL
12 november 2020

Ervaar Reggio in één dag!

Reggio kennismakingstraining

De Reggio Emiliabenadering is een bron van inspiratie voor iedereen die werkt met kinderen van 0 tot 6 jaar oud. Lichte, rustgevende ruimtes, inspirerende materialen en het observeren van en luisteren naar kinderen staat centraal. In deze training word je onder begeleiding van een onderwijsadviseur ondergedompeld in het gedachtegoed van Reggio Emilia. Én kun je er meteen mee aan de slag.

Aan de hand van een workshop, een virtuele rondleiding, inspiratie rechtstreeks uit Italië en nog veel meer, doe je tal van ideeën op. Voorafgaand aan de bijeenkomst word je via een e-learning al aan het denken gezet, zodat we tijdens de training vanuit de startblokken kunnen beginnen. Als je naar huis gaat:

  • weet je wat de Reggio Emiliabenadering is;
  • heb je de aanpak aan de lijve ervaren;
  • en heb je een eerste vertaalslag gemaakt naar jouw dagelijkse praktijk.

Datum & tijd: 12 november, 10.00-15.00u

Locatie: de Rolf groep, Mercuriusweg 14 in Ochten

Kosten: €245,- (Dit is inclusief begeleiding door een onderwijsadviseur, lunch & versnaperingen, workshopmaterialen, een e-learning en een kortingsvoucher van  €100,- op een studiereis naar Reggio Emilia).

Let op: het aantal (coronaproof) plekken is beperkt, dus geef je snel op via de button hiernaast of zet jezelf op de wachtlijst via events@derolfgroep.nl. De training gaat door bij minimaal tien aanmeldingen.

De Reggio kennismakingstraining is een waardevolle beleving voor iedereen die meer ruimte wil geven aan creativiteit!