Unieke ervaring voor (bovenschoolse) ICT-cöordinatoren

Wij geloven dat elke ICT-leider de juiste tools en ondersteuning verdient om zelfverzekerd zijn functie goed uit te kunnen oefenen en impact te maken. Hiervoor heb je betrouwbare technologische oplossingen en kennis over deze oplossingen nodig. Het snelle tempo van technologische veranderingen is een grote uitdaging. Dit kan je een overweldigend en onzeker gevoel geven. Daarom zijn we er om jou te helpen om ICT voor jou te laten werken.

Tijdens EduExperience op woensdag 16 oktober 2024 bij DUS Utrecht combineren we onze kennis van het onderwijs met het creëren van een ervaring. EduExperience is echter niet alleen gericht op het onderwijs, maar voorop staat dat we iedereen actief willen betrekken in deze dag en een unieke ervaring willen meegeven.

Dit is hoe EduExperience jou helpt:

  • Tijdens EduExperience bieden we inspirerende kennissessies over actuele ICT-thema’s in het onderwijs.
  • We brengen gelijkgestemden bij elkaar in interactieve workshops om uitdagingen te bespreken en te leren van ieders aanpak.
  • Ons partnerplein biedt jou een mogelijkheid om direct met specialisten in gesprek te gaan over jouw uitdagingen.
  • Na afloop ga je naar huis met een concreet plan die je een dag later direct kunt toepassen.

Aanmelden

Schrijf je, individueel of met het volledige bestuur of schoolteam, in en reserveer je plek. De toegang voor het evenement is gratis. Wil je met een (grote) groep naar EduExperience komen? Mail dan naar events@derolfgroep.nl voor een inschrijving op maat.

Meld je aan