3 oktober 2018 Amsterdam

3 oktober 2018

ZuluConnect livesessies Bij de les

De les is klaar. Leerlingen lopen de klas uit richting schoolplein. Jij ruimt op en denkt terug aan de ochtend. Het ging écht lekker!

Welk gedeelte van jouw lessen stemt je tevreden? Wil je eens kijken hoe je dat andere deel nog beter kunt maken? De Rolf groep organiseert voor scholen die al werken met ZuluConnect een de livesessie: ‘Bij de les’.

Binnen twee uur maak je, samen met andere scholen en onder begeleiding, je eigen lessen. Met een direct inzetbare les als resultaat.

Wij voorzien je van inhoudelijke, niet methodische, lessen over bijvoorbeeld rekenen, taal of natuur. Dus je hoeft geen aandacht te besteden aan de inhoudelijke basis – je gaat juist díe aspecten uitwerken waar jij ruimte ziet voor verbetering en groei. Denk bijvoorbeeld aan het toespitsen op een specifieke groep of leerling.

Heb je zelf al nagedacht over de soort les die je wil maken, dan kan dat uiteraard ook.

Wij zorgen voor een inspirerende omgeving, deskundige begeleiding en wat lekkers. Jij en je collega’s doen de rest. Schrijf je in!

Aan de slag!

Om 14.00 uur staat de koffie en wat lekkers voor je klaar. Vanaf 14.30 tot 16.30 uur gaan we met z’n allen aan de slag! Bart Lauret (onderwijskundige en consultant ZuluConnect) en Micha van Ravenswaay (sales consultant) begeleiden de middag.

Ps. voor deze sessie is het noodzakelijk dat je je eigen laptop meeneemt.

Locatie

de Rolf groep (DPM), Analoogstraat 25, Amsterdam

We willen jou de beste gebruikerservaring geven op onze website en webshop. Daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website beter te laten werken. Hiermee kunnen wij en - met de Rolf groep samenwerkende partijen - jouw internetgedrag volgen en advertenties relevant maken. Als je verder gaat op onze website dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie is te lezen bij Privacy en Cookies.