3x per jaar

De Rolf groep Ochten

'Met Hart en Ziel'–inspiratiemiddagen

De leerkracht op een basisschool, de specialist van de Rolf groep, de ICT-coördinator, de onderwijskundige, de schoolbestuurder… onder aan de streep is er één aspect dat hen allen bindt: Hart voor leren – Met hart en ziel. De Rolf groep gaat hun kennis en bevlogenheid voor onderwijs structureel voorzien van een interactief podium!

Drie keer per jaar zal de showroom van de Rolf groep, Hartje Ochten, het toneel zijn van ontmoeten, inspireren, delen, uitproberen en leren – rondom onderwerpen als het kinderbrein, privacy, onderbouw, creativiteit, digitalisering of STEAM. Kort (van 2 tot 5), interactief, kernachtig, illustratief, met hapje en drankje en… staand! Want (inter)actie staat voorop. Elke middag is anders, wat betreft onderwerp, deskundigen en werkvormen.

Check welke middag(en) jouw hart en ziel raken!

  • Inspiratiemiddag STEAM
    Woensdag 6 november 2019, 2 tot 6.
    Voor iedereen werkzaam in de kinderopvang en de onderbouw.

AANMELDEN >

Meld je onder aan deze website aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je automatisch de uitnodiging voor alle inspiratiemiddagen.

Een terugblik op de vorige inspiratiemiddagen

De nieuwe onderbouw 2018

 

Blader door de foto’s van de eerste ‘Met Hart en Ziel’-inspiratiemiddagen: Achter slot en grendel (privacy) en De nieuwe onderbouw.

PS. in het kader van de privacy kunnen wij helaas niet exact bekendmaken wie er aanwezig waren 😉

 

Pippi out of the box

Hatseflatsen!

Blij van klei!

De ‘Met Hart en Ziel’-inspiratiemiddagen vinden plaats bij de Rolf groep in Hartje Ochten, Mercuriusweg 14.