NULL

de technologie van Dell biedt het allemaal

De beste oplossingen voor onderwijs op afstand

Het werken en lesgeven op afstand is door Covid -19 meer dan verdubbelt. Veel scholen zijn noodgedwongen meer digitaal onderwijs gaan geven. Dit vraagt veel aanpassingsvermogen van zowel jouw leerlingen als van jezelf als leerkracht. Ook jouw manier van lesgeven verandert dus sneller dan ooit. Dell en de Rolf groep helpen jou en je school met techniek, inhoudelijke content en digitale mogelijkheden. Zodat ook jij het maximale haalt uit jouw onderwijs.

Dell for Education: speciaal ontwikkeld voor de onderwijsomgeving

De Rolf groep kiest voor chromebooks en laptops van Dell, omdat deze zich keer op keer bewijzen als de meest veilige en betrouwbare apparaten in hun prijsklasse.

Uit het complete aanbod van Dell hebben we voor jou de beste laptops en chromebooks geselecteerd die naadloos passen binnen de onderwijsomgeving. Zo kun je kiezen uit verschillende schermformaten en verschillende Intel processoren. Op deze manier stel je voor elke gebruiker het meest ideale apparaat samen.
Wat je ook kiest: alle apparaten kenmerken zich door hoge kwaliteit, uitstekende service en garantievoorwaarden en zijn speciaal ontworpen voor gebruik in het onderwijs.

Dell Chromebooks 

Dell chromebooks zijn niet voor niets erg populair in het primair onderwijs. Ze bieden leerlingen een rijke leer- en werkervaring. Voorzien van een touchscreen ondersteunen ze ook educatieve Apps. De chromebooks van Dell voldoen aan alle eisen die je als school aan een chromebook mag stellen: snel, robuust en een batterij die minstens een schooldag mee gaat.

Wist je dat de toetsenborden van de Dell chromebooks spatwatervast zijn? En dat het scherm rondom voorzien van een extra stevige beschermrand?

Onze hardloper is de Dell chromebook 3100 met een 11’6 inch touch screen.

Kleine, stijlvolle, krachtige 11 inch Chromebook met dubbel te klappen HD touch scherm. Ideaal voor dagelijks gebruik in jouw school.
Deze nieuwe Chromebook met dubbel te klappen touchscherm voldoet aan alle eisen die een school aan een Chromebook mag stellen: snel, robuust, batterij die minstens een dag mee gaat en dat met een stijlvol design.

Kortom veel gebruiksgemak gekoppeld aan zorgeloos langdurig werken.

 

Dell laptops en desktops

Dell laptops

In ons assortiment kan je kiezen uit vele smaken. Voor iedere behoefte is er een oplossing . Van een basis educatie laptop voor elke leerling (bijv. de Latitude 3310) tot en met een laptop speciaal voor leerkracht, staf en/of directie (bijv. de Latitude 3410). Beide erg mooi vorm gegeven. Kijk hier om alle laptops te bekijken

Dell desktops

In onze desktop range is de Dell desktop Optiplex 7070 Ultra / i3 -8145 / 8GB / 256GB / een absolute topper.

Deze complete en ultrakleine desktop is weggewerkt in de meegeleverde monitor standaard.
Een onzichtbare footprint: dankzij het ontwerp van de Ultra 7070 is deze desktop in de monitorstandaard geïntegreerd. De in hoogte verstelbare standaard ondersteunt elke VESA-gemonteerde monitor tot 27″. Ideaal voor alle vaste werkplekken. Kijk hier voor meer desktops.

 

Naast het leveren van de laptops biedt de Rolf groep ook een breed servicepakket waarmee we het installeren, inrichten en beheren van de laptops volledig voor je verzorgen.

Afstandsonderwijs met Dell in de praktijk 

Interview met Thijs Zwart; Accountmanager ICT de Rolf groep

 

‘Nu letten scholen steeds meer op de kwaliteit van het product. Die kwaliteit is echt een goede reden om voor Chromebooks en Dell laptops te kiezen. Op school vallen devices nog weleens van een tafel of uit een rugzak en er wordt niet altijd voorzichtig mee omgesprongen. Chromebooks en laptops van Dell zijn zo gemaakt dat de kans op breken of verslijten zo klein mogelijk is….. lees verder