Vacatures

Heb je hart voor onderwijs en opvang? En lijkt het je leuk om met ons mee te denken en werken zodat we samen leren beter kunnen maken? Dan hebben wij je graag in het team. Solliciteer op één van onderstaande vacatures.

 

 

Allround magazijnmedewerker

Fulltime 40 uur per week - Ochten

Heb jij ervaring in de logistiek en vind je het leuk om allround in ons distributiecentrum aan de slag te gaan? Laat het ons zo snel mogelijk weten!


Bekijk de volledige vacature >>

           
 

Montagemedewerker Digitale presentatiemiddelen

Fulltime 40 uur per week - Ochten

Als montagemedewerker bij de Rolf groep monteer en installeer je digitale presentatiemiddelen op scholen in heel Nederland. Iedere dag is anders en nooit saai! Kom jij ons team versterken?

Klik hieronder voor meer info!


Bekijk de volledige vacature >>


 

Over de Rolf groep

Hoe kun je leren leuker maken? Dat is iets wat ons continu bezighoudt. Bij de Rolf groep specialiseren we ons op het gebied van onderwijs en kinderopvang. Het onderwijs is volop in beweging om leren voor kinderen moderner en leuker te maken. Traditionele onderwijsmethoden worden versterkt met nieuwe digitale technieken.
Wij leveren een belangrijke bijdrage aan deze ontwikkeling. We ondersteunen, inspireren en verbinden professionals in het basisonderwijs en de kinderopvang door het leveren van vernieuwende en eigentijdse oplossingen, diensten en producten, op het gebied van ICT, onderwijsleermiddelen en meubilair.

We hebben een hart voor leren.

De Rolf groep is een innovatieve en internationale partner voor het onderwijs en kinderopvang waarbij ondernemerschap en samenwerkingsverbanden centraal staan. We zijn inmiddels al goed op weg met ZuluDesk, OinO-advies, Veltwerk en onze vestigingen in Duitsland en het Caribisch gebied.