Maak kennis met Momento

Alle oefen- en toetsresultaten in één overzichtelijk dashboard
Momento is een gebruiksvriendelijk, centraal dashboard dat de leerkracht op ieder gewenst moment, op elk device een uniform, vak- en methodeoverstijgend beeld geeft van de voortgang van leerlingen. Het toont welke leerlingen de stof goed beheersen  en welke kinderen extra hulp, ondersteuning of extra uitdaging nodig hebben. Doordat Momento administratieve taken overneemt, heeft de leerkracht meer tijd voor het begeleiden, coachen en ondersteunen van de leerlingen. Hierdoor kan de leerkracht in de dagelijkse onderwijspraktijk beter anticiperen op behoeften van leerlingen. Momento is een hulpmiddel om recht te kunnen doen aan verschillen.

Voor elke soort school, in elk stadium, geschikt
Momento kan zo ingezet worden dat het altijd aansluit bij de visie, schoolontwikkeling en werkwijze van de school. Of je nu klassikaal les geeft, kindgestuurd werkt of individuele leerroutes hanteert, Momento sluit aan. Werk je als school al geheel digitaal of gebruik je de digitale middelen alleen voor de verwerking van je lesstof? Momento is een prettige aanvulling die elke leerkracht werk uit handen neemt. 

Momento Device Deal
Ben je als school ook geïnteresseerd in bijbehorende devices? Hiervoor introduceert Momento de speciale Momento Device deal. Lees hier meer over de mogelijkheden.

 Momento is kosteloos te gebruiken vanaf begin van het schooljaar 2017-2018

Meer informatie over Momento
Wil je meer weten over Momento en wat het voor jou kan betekenen? Bekijk hieronder het filmpje of neem contact op met jouw adviseur of onze klantenservice.www.momento.nl