NULL

Service en een vrolijke verrassing

Jaarbestelling 2020-2021

Op dit moment vraagt elke dag om improvisatie. Bij jou, om je leerlingen thuis onderwijs te kunnen bieden en toch ook vooruit te blijven kijken. Bij ons, om met alle coronamaatregelen toch ons distributiecentrum draaiend te houden. En dan komt ook de bekende jaarbestelling eraan. Wij helpen je hier graag mee!

Ja, help mij met de jaarbestelling

...en ontvang het kruimeldievenkoekjes-pakket!

Dit is hoe we je kunnen helpen met de jaarbestelling:

  • we zetten de winkelwagens o.b.v. de jaarbestelling van vorig jaar voor je klaar.
  • we voeren een Excelbestand – dat jij hebt gevuld – voor je in in onze webshop.
  • in een telefonisch gesprek denken we mee over de juiste keuzes wat betreft materialen en aantallen.

Door dit met elkaar te doen, kunnen wij het bestelproces dit jaar in goede banen leiden. Sámen vooruitkijken is zoveel makkelijker dan alleen. Én leuker, want…

Bestellen = een vrolijke verrassing!

Na de vele positieve reacties op de ‘Leg je ei in mei’-koektrommel vorig jaar zorgen we – juist nu – weer voor een vrolijke verrassing. Bij elke jaarbestelling vanaf € 3000, geplaatst tot en met 15 mei, ontvang je het kruimeldievenkoekjes-pakket (incl. koekjes uiteraard)!*.

Vul het korte formulier in, wij nemen dan contact met je op om samen jullie jaarbestelling in orde te maken.

* Lees de voorwaarden >

Help mij met de jaarbestelling!

Help jij ons?

In ‘normale’ jaren zetten wij – met 80 vakantiekrachten – alle zeilen bij om wekelijks honderden jaarbestellingen nauwkeurig en snel te verwerken. Vanwege de 1,5-metermaatregel kunnen we dit jaar maar met 40 extra medewerkers aan de slag.

Wij gaan natuurlijk ons uiterste best doen om de jaarbestellingen op de gewenste datum bij alle scholen te leveren.

Wat ons hierbij helpt is dat zoveel mogelijk scholen de jaarbestelling zo vroeg mogelijk – dat kan nu al – bij ons plaatsen.

Zo kunnen wij vooruit plannen, de uitlevering van alle bestellingen spreiden én de veiligheid van onze mensen zoveel mogelijk garanderen. Hiervoor vragen wij jullie medewerking.

Mocht het zo zijn dat wij de jaarbestelling toch niet op de gewenste datum kunnen leveren, dan nemen wij contact op met de contactpersoon die de jaarbestelling heeft geplaatst. Samen zoeken we dan naar de beste oplossing.

Alvast bedankt – vooral namens onze logistiek medewerkers – voor jullie medewerking en begrip! Vul het formulier in en wij nemen contact met je op >

Checklist jaarbestelling

Tips en aandachtspunten voor jouw jaarbestelling.

Download de checklist

Toffe lesbrief: Driedimensionale dieren

Zet jouw leerlingen op een verrassende manier aan de slag met de lege dozen.

Download de lesbrief

Voorwaarden

Er zijn een aantal spelregels voor het ontvangen van de vrolijke verrassing.

Lees de voorwaarden

Softwarelicenties

Softwarelicenties kun je bestellen via de webshop. Zorg ervoor dat je een autorisatiebevoegde voor licenties hebt ingesteld. In deze video leggen we je uit hoe je dit kunt instellen en hoe je een bestelling kunt plaatsen. Heb je een vraag over het bestellen van een softwarelicentie? Bekijk de veelgestelde vragen >

Levering van de jaarbestelling in corona-tijd

  • Jaarbestellingen worden tussen 8:00 en 17:00 uur geleverd. Zorg je er voor dat er op de dag van levering iemand aanwezig is?
  • Een briefje op de schooldeur met de melding dat deze open is plus telefoonnummer is fijn voor de chauffeur. Hij/ zij geeft dan een belletje.
  • Houd rekening met een vertraging van 1-2 dagen voor pakketleveringen.

Hygiëne bij afleveren bestellingen

Onze beide leveranciers, DHL en Van Eck, doen al het mogelijke om hun dienstverlening te continueren en daarmee bij te dragen aan het zo goed mogelijk blijven functioneren van de samenleving.

  • De chauffeurs houden bij levering extra afstand van de ontvanger
  • Beide leveranciers bieden de mogelijkheid dat de ontvanger niet zelf tekent voor ontvangst. In dit geval tekent de chauffeur voor ontvangst. Hij/ zij vermeld hierbij dat er ‘in opdracht van’ is getekend met daarbij de naam van de ontvanger

Lees hier de gedetailleerde informatie rondom de hygiëne van DHL leveringen >