Over de Rolf groep Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

In vogelvlucht leerkrachtassistent

1 product(en) gevonden

De Leerkrachtassistent bij In vogelvlucht bevat alle basisslessen uit het lesboek , het werkboek en de toetsen. Voor elk jaargroep gaat het om een apart programma. Met één muisklik projecteer je de les die je behandelt op het digibord.De materialen uit de Leerkrachtassistent In vogelvlucht zijn gekoppeld aan het woordenschat-programma van In vogelvlucht. Klik je op een begrip in het lesboek, dan opent het woordenschatprogramma. Hier wordt een omschrijving van het begrip gegeven in audio én in tekst. Daarnaast is er bij veel begrippen een animatie gemaakt, die het begrip in beeld verduidelijkt. Ten slotte zijn bij ieder begrip een aantal verwante begrippen opgenomen, zodat het begrip ook in een context wordt geplaatst. Naast het woordenschatprogramma bevat de leerkrachtassistent hyperlinks naar relevante informatie op internet, zoals filmpjes, animaties en foto's.

Bestellen

Je bestelling plaats je door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst tref je tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Zwijsen.
Heb je nog vragen over de software of wil je eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met jouw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 .

Met ingang van januari 2018 verdwijnt deze methode uit het fonds van Zwijsen. De werkboekjes zijn dan niet meer te bestellen. Tot die tijd is er een beperkte voorraad leverbaar. Ook de Leerkrachtassistent wordt vanaf 2018 niet meer ondersteund.

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link