Over de Rolf groep Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

Pluspunt 3 software per groep

1 product(en) gevonden

Oefensoftware groep 3 t/m 8
Elk blok in Pluspunt heeft bijpassende oefensoftware. Dit zijn leuke opgaven waarmee de kinderen alle behandelde rekenonderwerpen nog eens extra oefenen. Ieder kind werkt gemiddeld een kwartier per week met de oefensoftware. Korter of langer kan ook. Er is voldoende oefenstof. Bestemd voor groep 1 t/m 8.

Toetssoftware groep 3 t/m 8

De toetssoftware bevat dezelfde toetsen als het toetsboek. Het grote voordeel is dat de toetsen automatisch gecorrigeerd en registreerd worden. Dankzij een handige koppeling met de oefensoftware kunnen zelfs per kind de juiste computeroefeningen worden klaargezet.

Digibordsoftware groep 1 t/m 8

Digibordlessen zijn een digitale uitwerking van de instructielessen die beschreven staan in de handleiding. Elke instructiestap uit de les is helder uitgewerkt en waar nodig voorzien van een bijpassend rekenmodel. Zo kunt u met behulp van het digitale schoolbord uw instructie geven.

Demofilm

Bekijk hier de demofilmpjes voor een korte uitleg van de werking van de digibordsoftware en de oefensoftware.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld retour te sturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Malmberg.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met de klantenservice: 088 410 10 20 of verkoop@derolfgroep.nl

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link