Over de Rolf groep Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom
Selectie wissen

Zoekresultaten

Zin in taal 2 software

1 product(en) gevonden

Woordenschat Zin in taal
Software voor de verbetering van de woordenschat voor leerlingen in groep 4 t/m 8. Woordenschat Zin in taal is online en dus atijd actueel. Leerlingen kunnen volledig zelfstandig aan de slag. Het programma biedt extact de thema's en woorden die passen bij één van de methoden. Bekende woorden worden in spelvorm getoetst, onbekende woorden worden met semantiserende spelletjes gedaan. Het programma biedt maar liefst 1000 woorden per jaargroep, werkt met verschillende invalshoeken en beloont kinderen regelmatig met een mop . Daarnaast is het programma ook te gebruiken als thematoets.

Zin in taal leerkrachtassistent

De Leerkrachtassistent bij Zin in taal Nieuw bevat de lessen uit het taalboek, werkboek en kopieerboek. Voor elk jaargroep gaat het om een apart programma. Met één muisklik projecteert u een les op het digibord. Het programma biedt ook een aantal unieke hulpprogramma’s, zoals een woordenhulp en audio-ondersteuning.

Oefenen met spelling

Het computerprogramma Oefenen met spelling sluit naadloos aan op de methode. Elk jaar is het programma - net als de methode - opgebouwd uit tien thema's. De interactieve spellen zijn ideaal om woorden uit de lessen te herhalen en nieuwe woorden toe te voegen. Leerlingen kunnen zelfstandig en op maat aan de slag. De software oefent bij elke eenheid de spellingcategorie die aan de orde is. U kunt het programma inzetten als extra oefenstof. Maar u kunt kinderen er ook leerstof uit eerdere eenheden mee laten herhalen of ze laten anticiperen op spellingproblemen in latere eenheden (preteaching).

Zin in spelling leerkrachtassistent

De Leerkrachtassistent bij Zin in spelling bevat alle lessen uit het werkboek. Voor elk jaargroep gaat het om een apart programma. Met één muisklik projecteert u de les die u behandelt op het digibord. Het programma biedt ook een aantal unieke hulpprogramma’s, zoals een woordenhulp en audio-ondersteuning.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Zwijsen.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 .

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link