Over de Rolf groep Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

Taal actief 4 software per groep

1 product(en) gevonden

Digibordsoftware taal en spelling
In deze nieuwe generatie digibordsoftware voor taal en spelling vormt het lesproces van de leerkracht het uitgangspunt. Alles wat de leerkracht doet tijdens de instructie wordt met deze software ondersteund. Naast de pagina's uit het lesboek en de opdrachten uit het werkboek worden er animaties, videofragmenten, audiofragmenten en ondersteunende modellen voor woordenschat aangeboden. De digibordsoftware is eenvoudig te bedienen.

Oefensoftware spelling

Het oefenprogramma spelling vormt een facultatief onderdeel van Taal actief. Met het computerprogramma kunnen kinderen extra oefenen. Zij doorlopen zelfstandig hun eigen leerroute. Het oefenprogramma zet automatisch oefeningen klaar op het juiste niveau. Het programma bevat oefeningen voor spelling van onveranderlijke woorden en oefeningen voor werkwoordspelling.

Toetssoftware

Er zijn scholen die de toetsen graag digitaal afnemen. Dat scheelt tijd bij het nakijken en registreren. Daarom is er toetssoftware ontwikkeld bij Taal actief. De toetssoftware kan de papieren toetsen van taal en spelling vervangen.

Oefensoftware woordenschat Extra

Voor het oefenen met de woorden uit het programma woordenschat extra, kunt u in plaats van het werkboek ook de oefensoftware inzetten. Een voordeel van de oefensoftware is directe feedback, zonder nakijkwerk.

Digibordsoftware woordenschat Extra

Met de digibordsoftware wordt de les gestart, belangrijke woorden worden eerste uitgelegd en uitgebeeld, waarna het verhaal begint. Tijdens het verhaal worden de woorden uitgebeeld. In ieder verhaal worden 20 woorden aangeboden. Het programma eindigt altijd met een interactieve woordenlijst. U kunt als leerkracht zelf bepalen welke woorden u nogmaals de revue laat passeren.

Demofilm

Bekijk hier de demofilmpjes voor een korte uitleg van de werking van de digibordsoftware en de oefensoftware.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Malmberg.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice: 088 410 10 20 / email: verkoop@derolfgroep.nl

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link