Over de Rolf groep Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

Taal - Spelling in beeld software

1 product(en) gevonden

Woordenschat in beeld
Software voor de verbetering van de woordenschat voor leerlingen in groep 4 t/m 8. Woordenschat in beeld is online en dus atijd actueel. Het is gemaakt voor de methoden Lezen in beeld en Taal in beeld. Leerlingen kunnen volledig zelfstandig aan de slag. Het programma biedt extact de thema's en woorden die passen bij één van de methoden. Bekende woorden worden in spelvorm getoetst, onbekende woorden worden met semantiserende spelletjes gedaan. Het programma biedt maar liefst 1000 woorden per jaargroep, werkt met verschillende invalshoeken en beloont kinderen regelmatig met een mop . Daarnaast is het programma ook te gebruiken als thematoets.

Taal in beeld leerkrachtassistent

De Leerkrachtassistent bij Taal in beeld bevat alle lessen uit het taalboek en het werkboek. Voor elk jaargroep gaat het om een apart programma. Met één muisklik projecteert u de les die u behandelt op het digibord. Door de onderlinge hyperlinks switcht u heel gemakkelijk van het taalboek naar het werkboek en van de ene naar de andere les. Maar er zijn ook aanvullende interactieve onderdelen en hulppogramma's ( b.v. een woordenhulp en audio-ondersteuning).

Spelling in beeld oefensoftware

Met het computerprogramma oefenen en toetsen kinderen in spelvorm de spellingcategorieën die aan de orde zijn in de blokken. Het programma is ook bij elke les als extra stof te gebruiken en komt ook structureel als herhalingstaak terug na ieder controledictee. De dictees in de software zijn exact hetzelfde als in de handleiding. Bstemd voor groep 4 t/m 8

Spelling in beeld leerkrachtassistent

De Leerkrachtassistent bij Spelling in beeld voor groep 4 t/m 8 bevat de uitlegkaarten en alle lessen uit het werkboek. Voor elk jaargroep gaat het om een apart programma. Met één muisklik projecteert u de les die u behandelt op het digibord. Door de onderlinge hyperlinks switcht u heel gemakkelijk van het werkboek naar de uitlegkaarten en van de ene naar de andere les. Maar er zijn ook aanvullende interactieve onderdelen en hulppogramma's ( b.v. een woordenhulp en audio-ondersteuning). Ook een digitale versie van het leerspel Spellingspoor is opgenomen.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Zwijsen.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 .

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link