Over de Rolf groep Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

Spelling op maat 2 software

1 product(en) gevonden

Voor groep 6 is de methodesoftware per schooljaar 2015/2016 gereed. Voor de andere groepen de methodesoftware per schooljaar 2016/2017 beschikbaar.

De nieuwe methodesoftware van Noordhoff Uitgevers biedt u een totale integratie van instrueren, oefenen, verwerken en toetsen. Alles in één digitale omgeving: mijnklas.nl.Noordhoff biedt een geïntegreerde oplossing voor instructie, oefenen, verwerken en toetsen. U bent flexibel in de aanschaf van de software, of u nu volledig digitaal of in combinatie met het boek wilt werken: beide is mogelijk.

De nieuwe methodesoftware bestaat uit 5 componenten:
1. Instructiesoftware: software voor de leerkracht op het digibord, vragen om te controleren of de leerling de instructie heeft begrepen, monitoring, rapportage, servicedocumenten en extra informatiebronnen.
2. Verwerkingssoftware: verwerkingsopdrachten uit les- of werkboek zijn interactief gedigitaliseerd, inclusief controlevragen in de instructiefase.
3. Oefensoftware: individueel extra adaptief oefenen en automatiseren, aanvullend op de betreffende methode.
4. Toetssoftware: digitale methode toetsen.
5. Dashboard: directe feedback van de leerkracht naar de leerling en tevens inzicht in voortgang en resultaten voor differentiatie.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld retour te sturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van Noordhoff Uitgevers.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met onze klantenservice: 088 410 10 20 / verkoop@derolfgroep.nl

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link