Over de Rolf groep Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

Pennenstreken editie 1 (2005) leerkrachtassistent

1 product(en) gevonden

Groep 3
De software voor groep 3 biedt ondersteuning bij het in beeld brengen van de juiste schrijfbeweging. Schrijfanimaties en interactieve oefeningen bevorderen de koppeling tussen lees- en schrijfletters, het aanleren van de juiste schrijfhouding en potloodgreep. Daarnaast wordt ondersteuning geboden voor remediëring, het zelfstandig inoefenen door de leerlingen, interactieve bordlesjes en nog veel meer.
Er is een leerkrachtassistent beschikbaar voor de letter- en woordversie voor groep 3.

Groep 4 t/m 8

Het programma volgt de leerlijn van de methode. Dankzij bewegend beeld, geluid en interactieve opdrachtvormen zorgt de Leerkrachtassistent bovendien voor een uitdagende en aantrekkelijke leeromgeving.
Elke les wordt gestart vanuit het lesprogramma in het digimenu. Voor groep 4 staan de verschillende lesfasen en de bijbehorende oefeningen in het digimenu.
In groep 5 t/m 8 zijn de oefeningen ondergebracht in lesafhankelijke en lesonafhankelijke modules. De verschillende modules vergemakkelijken de instructie en daarmee de begeleiding van de leerlingen.
Het programma bevat onder andere modules voor motorische activiteiten, schrijfbeweging en schrijfhouding, voor observatie en remediëring en een module werkboekje waarin de pagina's uit de schrijfboekjes groot worden getoond. Voor groep 4 t/m 8 wordt met één programma gewerkt.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Zwijsen.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of met onze klantenservice: 088 410 10 20 .

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link