Over de Rolf groep Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom

Nieuws

 • Uitnodiging: informatiemiddag wereldoriëntatie 07-08-2017
  Welke methode wereldoriëntatie past bij jouw school?

  Je bent je aan het oriënteren op een nieuwe methode wereldoriëntatie. Waar moet je op letten en welke methode sluit aan bij de onderwijsvisie van jouw school? We nodigen je van harte uit voor de regionale informatiemiddag Tools voor wereldoriëntatie.
 • ICT vakantiecheck 19-06-2017
  De zomervakantie staat voor de deur. Vaak nog een drukke periode, omdat er veel geregeld moet worden voor het nieuwe schooljaar. Zo ook rondom alle ICT-zaken op school. Bekijk snel onze tips en ontdek of jouw locatie al vakantieproof is. Om je een handje te helpen bij de voorbereidingen, hebben we een aantal tips voor je verzameld. Zorg voor een goede start van het nieuwe schooljaar en check onze 10 ICT-tips.

 • Obs de Eendracht in z'n nopjes! 22-05-2017
  Obs de Eendracht uit Mijdrecht is gevallen voor de charmes van Eddy de onderwijsrobot.
 • Buitenruimte? - Buitenkans! 22-05-2017
  Ieder schoolplein, iedere speelplek in het onderwijs is anders. Iedere school is anders. Iedere wens is anders. Kortom: elk schoolplein verdient een analyse, een advies, een plan en bovenal een ambitie.
 • Uitnodiging: Humanoïde robots als leermiddel 11-05-2017
  Wil jij kinderen voorbereiden op een toekomst met robotica?

  Dan nodigen Hogeschool de Kempel en de Rolf groep je van harte uit voor het evenement 
  ‘Humanoïde robots als leermiddel’ op 11 oktober van 13.30 - 17.30 uur bij KBS De Boxem in Zwolle.
 • Een device voor een aantrekkelijke prijs 21-03-2017
  De partners van Momento introduceren een nieuwe, speciaal voor het onderwijs geselecteerde lijn leerlingdevices tegen aantrekkelijke voorwaarden en prijzen. Je kiest zelf uit de merken Acer, Dell, HP of Lenovo.
    
    

 • Terugblik eerste relatiedagen 'Get connected' 21-03-2017
  Op 8 en 15 maart hebben onze eerste regionale relatiedagen ‘Get connected’ plaatsgevonden. Wat een leuke reacties hebben we ontvangen!
 • Maak kennis met Momento 20-01-2017
  Tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) 2017 presenteren de schoolleveranciers en grote uitgeverijen gezamenlijk Momento: het eerste overkoepelende digitale, vakoverstijgende en methode-onafhankelijke dashboard voor de leerkrachten in het basisonderwijs. Het dashboard maakt oefen- en toetsresultaten over vakken en methodes heen in één oogopslag inzichtelijk. Deze aanvulling op de bestaande manier van werken, faciliteert leerkrachten om leerlingen de best passende ondersteuning te geven. Doordat alle digitale methoden van de aangesloten uitgevers worden aangesloten op Momento, behoudt de school vrijheid in de keuze met welke leermiddelen zij willen werken. Momento kan zo worden ingezet dat het aansluit bij de visie, schoolontwikkeling en werkwijze van elke school. Momento is een branche initiatief dat kosteloos ter beschikking wordt gesteld vanaf het nieuwe schooljaar.


 • Manifest voor ICT in het onderwijs 20-01-2017
  Zorg voor goed internet op scholen, verlaag de btw op digitale leermiddelen naar 6 procent en maak opleidingen mogelijk die leraren met academische vaardigheden afleveren. Die oproep doen onderwijs en marktpartijen aan de overheid in het manifest ‘Nú investeren in onderwijs van morgen’. Zij presenteerden het manifest op 19 januari 2017.
 • De Rolf groep neemt Piramide over van Cito 19-12-2016
  Cito B.V. draagt op 1 januari 2017 alle activiteiten van het VVE-programma Piramide over aan de Rolf groep B.V. Piramide is een educatieve aanpak voor alle kinderen van 0 tot 7 jaar op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, bij gastouders en in groep 1-2 van het basisonderwijs. De Piramide aanpak werd in de jaren negentig door Cito ontwikkeld.
 • Resultaat 1-10 van 216.            Selecteer > voor meer artikelen.
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link