Over de Rolf groep Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom

Nieuws

 • Gebruikersbijeenkomst nieuwe release Take it easy 21-04-2017
  Ga jij straks naar huis met een Take it easy zitzak, snoepblik of Powerbank?

  Meld je aan voor de Take it easy gebruikersbijeenkomst op 14 juni en ontvang alle ins en outs van de nieuwe release!
 • Een device voor een aantrekkelijke prijs 21-03-2017
  De partners van Momento introduceren een nieuwe, speciaal voor het onderwijs geselecteerde lijn leerlingdevices tegen aantrekkelijke voorwaarden en prijzen. Je kiest zelf uit de merken Acer, Dell, HP of Lenovo.
    
    

 • Terugblik eerste relatiedagen 'Get connected' 21-03-2017
  Op 8 en 15 maart hebben onze eerste regionale relatiedagen ‘Get connected’ plaatsgevonden. Wat een leuke reacties hebben we ontvangen!
 • Maak kennis met Momento 20-01-2017
  Tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) 2017 presenteren de schoolleveranciers en grote uitgeverijen gezamenlijk Momento: het eerste overkoepelende digitale, vakoverstijgende en methode-onafhankelijke dashboard voor de leerkrachten in het basisonderwijs. Het dashboard maakt oefen- en toetsresultaten over vakken en methodes heen in één oogopslag inzichtelijk. Deze aanvulling op de bestaande manier van werken, faciliteert leerkrachten om leerlingen de best passende ondersteuning te geven. Doordat alle digitale methoden van de aangesloten uitgevers worden aangesloten op Momento, behoudt de school vrijheid in de keuze met welke leermiddelen zij willen werken. Momento kan zo worden ingezet dat het aansluit bij de visie, schoolontwikkeling en werkwijze van elke school. Momento is een branche initiatief dat kosteloos ter beschikking wordt gesteld vanaf het nieuwe schooljaar.


 • Manifest voor ICT in het onderwijs 20-01-2017
  Zorg voor goed internet op scholen, verlaag de btw op digitale leermiddelen naar 6 procent en maak opleidingen mogelijk die leraren met academische vaardigheden afleveren. Die oproep doen onderwijs en marktpartijen aan de overheid in het manifest ‘Nú investeren in onderwijs van morgen’. Zij presenteerden het manifest op 19 januari 2017.
 • De Rolf groep neemt Piramide over van Cito 19-12-2016
  Cito B.V. draagt op 1 januari 2017 alle activiteiten van het VVE-programma Piramide over aan de Rolf groep B.V. Piramide is een educatieve aanpak voor alle kinderen van 0 tot 7 jaar op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, bij gastouders en in groep 1-2 van het basisonderwijs. De Piramide aanpak werd in de jaren negentig door Cito ontwikkeld.
 • Robot betreedt basisonderwijs 09-11-2016
  Na ruim 3 jaar voorbereiding achter de schermen, introduceren Hogeschool de Kempel en de Rolf groep op woensdag 9 november de eerste Nederlandse onderwijsrobot. Dit vindt plaats op basisschool CNS de Triangel in Lunteren in het bijzijn van de projectpartners, betrokken leerkrachten en leerlingen en zo’n 15 robots. De robot, die ‘Eddy de onderwijsrobot’ gaat heten, wordt als nieuw leermiddel geïntroduceerd binnen het basisonderwijs en is per direct via eddydeonderwijsrobot.nl verkrijgbaar in Nederland en België en binnenkort ook in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. 

 • Zien we je op het OinO-Congres op 10 november? 18-10-2016
  Geef je nu op voor het OinO-Congres op 10 november 2016. Een inspirerende dag voor onderwijsprofessionals rond het thema ‘Next generation learning, de kracht van verandering’. Met key-note sprekers Gary Jones (LEGO Education) en Ruud Veltenaar (spreker-filosoof) en maar liefst 14 interessante workshops, belooft het een leuke en leerzame dag te worden. Samen kijken we naar de toekomst van leren.
 • Nieuwe taalmethode nodig? Kom naar Tools voor Taal 13-10-2016
  Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe taalmethode? Waar moet je dan op letten en welke methode sluit aan bij jullie onderwijsvisie? Kom naar ons event Tools voor Taal op woensdag 16 november 2016 en laat je informeren en inspireren!
 • Feestelijke onthulling Slimmobiel in Kapelle 26-09-2016
  De eerste Slimmobiel is maandag 19 september feestelijk onthuld bij CBS ’t Honk in Kapelle. Het gloednieuwe gebouw van de brede school is dit schooljaar in gebruik genomen. De Slimmobiel geeft ook de invulling van de lessen een nieuwe impuls.
 • Resultaat 1-10 van 212.            Selecteer > voor meer artikelen.
Do not delete this link