Basispoort: één inlog voor digitaal lesmateriaal in het basisonderwijs

BasispoortMet Basispoort hoeven leerkrachten en leerlingen nog maar één keer in te loggen om snel en simpel toegang te krijgen tot alle software-applicaties van educatieve uitgeverijen en schoolleveranciers (Single Sign On-toegang). Daarnaast heeft Basispoort nóg een groot voordeel: u hoeft uw school- en leerlinggegevens slechts één keer in te voeren. Deze informatie is meteen gekoppeld aan de verschillende programma’s waar u op school mee werkt. Of het nou het toetsprogramma is van de ene uitgeverij of het oefenprogramma van de andere uitgeverij.

Wilt u meer informatie over Basispoort? Neem dan contact met uw adviseur of onze afdeling ICT Infodesk & support. Zij helpen u graag verder.

Actueel nieuws QL-Online en Basispoort:
-
Voorbereidingen overgang QL-Online en Basispoort naar het schooljaar 2015-2016
In dit handige overzicht vindt u een eenvoudig stappenplan om Basispoort en QL-Online voor te bereiden op het nieuwe schooljaar, zodat iedereen na de zomer direct weer aan de slag kan.
- Actuele status QL-Online
Tijdens uw zomervakantie werken wij door aan nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aan QL-Online, zoals bijvoorbeeld aan een wysiwyg (what-you-see-is-what-you-get) editor. Met deze nieuwe editor heeft u de optie om door middel van slepen uw profielfoto aan te passen of de teleblik SSO koppeling. Via onze website houden we u op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Maakt u gebruik van Basispoort en heeft u vragen over het gebruik?
Raadpleeg hier de meest gestelde vragen die aan ons gesteld worden. Ook vindt u in onze FAQ de instructievideo's voor het activeren van Basispoort en Online Basis. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze afdeling ICT Infodesk & support. Onze medewerkers helpen u graag.