Over de Rolf groep Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

In vogelvlucht leerkrachtassistent

1 product(en) gevonden

De Leerkrachtassistent bij In vogelvlucht bevat alle basisslessen uit het lesboek , het werkboek en de toetsen. Voor elk jaargroep gaat het om een apart programma. Met één muisklik projecteert u de les die u behandelt op het digibord.De materialen uit de Leerkrachtassistent In vogelvlucht zijn gekoppeld aan het woordenschat-programma van In vogelvlucht. Klikt u op een begrip in het lesboek, dan opent het woordenschatprogramma. Hier wordt een omschrijving van het begrip gegeven in audio én in tekst. Daarnaast is er bij veel begrippen een animatie gemaakt, die het begrip in beeld verduidelijkt. Ten slotte zijn bij ieder begrip een aantal verwante begrippen opgenomen, zodat het begrip ook in een context wordt geplaatst. Naast het woordenschatprogramma bevat de leerkrachtassistent hyperlinks naar relevante informatie op internet, zoals filmpjes, animaties en foto's.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Zwijsen.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 .

Do not delete this link
Do not delete this link