Over de Rolf groep Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom
Toon alle... Weergave verkleinen
Selectie wissen

Zoekresultaten

Land in zicht leerkrachtassistent

1 product(en) gevonden

Met de leerkrachtassistent Land in zicht activeert u het digitaal schoolbord bij al uw aardrijkskundelessen. Het bevat alle lessen uit het lesboek en het werkboek. Met één muisklik projecteert u de les die u behandelt op het digibord.
De materialen uit de Leerkrachtassistent Land in zicht zijn gekoppeld aan het woordenschat-programma van Land in zicht. Klikt u op een begrip in het lesboek, dan opent het woordenschatprogramma. Hier wordt een omschrijving gegeven in audio én in tekst. Daarnaast is er bij veel begrippen een animatie gemaakt.Tenslotte wordt ieder begrip ook in een contex geplaatst.
Naast het woordenschatprogramma bevat de leerkrachtassistent hyperlinks naar relevante informatie op internet, zoals filmpjes, animaties en foto's.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Zwijsen.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of met de Klantenservice: 088 410 10 20 .

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link