Over de Rolf groep Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom
Selectie wissen

Zoekresultaten

Taaljournaal 2 software

1 product(en) gevonden

Oefensoftware spelling
Een speciaal computerprogramma voor de remediëring van de diverse spellingcategorieën en voor toetsing. U kunt het programma inzetten in plaats van de kopieerbladen waarmee de spelling in elke vierde week wordt geremedieerd. Ook de toets aan het eind van week 3 kunt u met het computerprogramma laten maken.
Het programma is verkrijgbaar voor de groepen 4 t/m 8 en zo samengesteld dat de leerlingen er volledig zelfstandig mee kunnen werken. Daarnaast houdt het programma per leerling de resultaten bij en geeft het een overzicht van de hele groep. Een kind wordt automatisch naar de juiste remediëringsoefeningen verwezen.

Oefensoftware woordenschat

Een woordenschatprogramma voor groep 4 t/m 8 voor meertalige of taalzwakke kinderen. Met dit programma heeft u een complete, aparte woordenschatmethode in huis. Het programma herhaalt alle doelwoorden uit de les en biedt daarnaast per week dertig extra woorden aan in drie sessies van tien woorden. In de vierde sessie van de week worden de woorden getoetst en biedt het programma remedieringsoefeningen aan. Kinderen kunnen zelfstandig met deze software werken en krijgen hulp van een 'digitale coach'.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Malmberg.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met de klantenservice: 088 410 10 20 of verkoop@derolfgroep.nl

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link