Over de Rolf groep Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom
Selectie wissen

Zoekresultaten

Taal actief 3 software

1 product(en) gevonden

Oefensoftware spelling
Het programma voor groep 4 t/m 8 bevat ook een leerlijn werkwoordspelling en kan naast of in plaats van de bakkaarten spelling ingezet worden voor differentiatie. Met het computerprogramma kunnen kinderen zelfstandig werken en hun eigen leerroute doorlopen. Er is geen nakijkwerk want alle resultaten van de kinderen worden door de computer geregistreerd en geanalyseerd. Het programma zet bovendien automatisch de juiste vervolgoefeningen voor de kinderen klaar.

Oefensoftware woordenschat

Digitaal oefenen met woordenschat voor groep 4 t/m 8. Bij voorkeur werken de leerlingen in tweetallen. Ze kunnen het programma volledig zelfstandig doorlopen, geholpen door een 'digitale coach'. In elke les oefeningen met acht of negen woorden in de vorm van leuke, uitdagende spelletjes. Hierin worden ook woorden uit voorafgaande thema's herhaald.
Het computerprogramma geeft feedback op maat en analyseert en registreert de resultaten automatisch.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Malmberg.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met de klantenservice: 088 410 10 20 of verkoop@derolfgroep.nl

Do not delete this link
Do not delete this link
Do not delete this link Do not delete this link