Over de Rolf groep Klantenservice FAQ
Winkelwagen
0 artikel(en)totaal incl. btw
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Welkom
Selectie wissen

Zoekresultaten

Kleuterplein software

1 product(en) gevonden

Speciaal voor Kleuterplein is er software beschikbaar voor op de computer en voor het digitaal schoolbord. De software sluit naadloos aan op het pakket.

Kleuterplein oefensoftware

Bij Kleuterplein is er een speciaal oefenprogramma dat perfect aansluit bij de thema's.
De oefeningen worden in een speelse en uitdagende omgeving aangeboden
De kinderen kunnen hiermee zelfstandig aan de slag en op hun eigen niveau oefenen aan de tussendoelen voor taal, woordenschat en rekenen. Ook kunnen de kinderen los van de thema's oefenen met rekenen en taal. Raai de Kraai is een herkenbaar 'vriendje' in het computerprogramma.

Kleuterplein digibordsoftware

De huidige digibordsoftware van Malmberg speelt maximaal in op de digibordbehoeften van leerkrachten. De software ondersteunt met de juiste lesnavigatie, vermijdt onnodige handelingen, biedt de juiste hulpmiddelen bij de juiste les en geeft de mogelijkheid eigen aantekeningen te maken en terug te zien.
De digibordsoftware van Kleuterplein ondersteunt u bij de kringactiviteiten. Het maakt deze activiteiten extra leuk en gemakkelijk. De software bestaat onder meer uit digitale prentenboeken en digitale themavertelposters.

Bestellen

Uw bestelling plaatst u door dit formulier Bestellijst Software ingevuld aan ons te versturen. In de bestellijst treft u tevens mededelingen aan over de abonnementen van het digitale materiaal van uitgeverij Malmberg.
Heeft u nog vragen over de software of wilt u eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met de klantenservice: 088 410 10 20 / verkoop@derolfgroep.nl

Do not delete this link
Do not delete this link